Verdsettelse av aksjer

Ole Thoresen
Special Price kr 374,00 Spar kr 375,00 ( veil. pris kr 749,00 )
På lager Antall: 9950
SKU
1520411

 

Verdiinvesteringer for erfarne aksjeinvestorer og verdsettelsesteknikk for profesjonelle verdsettere

 

 Verdsettelse av aksjer ble først utgitt i 2006 og ble en umiddelbar bestselger. Målsetningen var å fremstille et relativt komplisert tema på et enkelt vis. Boken besvarte spørsmålet: «Hvordan finner jeg verdien av en aksje som jeg vurderer å investere i?». En ny oppdatert utgave som kom ut i 2011, etter finanskrisen, gikk dypere på noen kritiske verdsettelsestemaer og introduserte verdsettelse av totalmarkedet og verdibasert porteføljestyring.

 

Tredje utgave av Verdsettelse av aksjer er en betydelig oppgradering av de tidligere utgavene. Målsetningen er fremdeles å presentere nødvendige verktøy for å kunne gjøre fullverdige verdsettelser av aksjer, men boken presenterer nå mye mer data og empiriske analyser, samt går dypere på verdsettelsesteknikk. Denne utgaven inkluderer også omfattende makroanalyser for å vurdere fremtidige kontantstrømmer, avkastningskrav og totalmarkedsprising.

 

Mens de to tidligere utgavene konverterte amatørinvestorer til funksjonelle verdiinvestorer, gir denne boken erfarne aksjeinvestorer og verdsettere moderne spisskompetanse for henholdsvis verdiinvesteringer og verdsettelser av aksjer.

 

Fordi boken er fullstendig omskrevet, vil både nye og tidligere lesere ha stort utbytte av denne oppgraderte utgaven av Verdsettelse av aksjer.

 

Forfatteren, Ole Thoresen, er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med bred erfaring innen verdsettelse fra ledende finansinstitusjoner i Norge og internasjonalt. Han har vært profesjonell aksjeinvestor i mer enn to tiår. Mer informasjon: www.linkedin.com/in/olejthoresen

Mer informasjon
ISBN 9788271464141
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Ole Thoresen
Release Year 2022
Write Your Own Review
Du vurderer:Verdsettelse av aksjer
Hegnar Media Bokklubb © 2019