Månedens bøker

 1. Verdsettelse av aksjer
  Verdsettelse av aksjer
  Ole Thoresen

  Avbestilliingsfrist: 8. juni

  Verdiinvesteringer for erfarne aksjeinvestorer og verdsettelsesteknikk for profesjonelle verdsettere

   Verdsettelse av aksjer ble først utgitt i 2006 og ble en umiddelbar bestselger. Målsetningen var å fremstille et relativt komplisert tema på et enkelt vis. Boken besvarte spørsmålet: «Hvordan finner jeg verdien av en aksje som jeg vurderer å investere i?». En ny oppdatert utgave som kom ut i 2011, etter finanskrisen, gikk dypere på noen kritiske verdsettelsestemaer og introduserte verdsettelse av totalmarkedet og verdibasert porteføljestyring.

   

  Tredje utgave av Verdsettelse av aksjer er en betydelig oppgradering av de tidligere utgavene. Målsetningen er fremdeles å presentere nødvendige verktøy for å kunne gjøre fullverdige verdsettelser av aksjer, men boken presenterer nå mye mer data og empiriske analyser, samt går dypere på verdsettelsesteknikk. Denne utgaven inkluderer også omfattende makroanalyser for å vurdere fremtidige kontantstrømmer, avkastningskrav og totalmarkedsprising.

   

  Mens de to tidligere utgavene konverterte amatørinvestorer til funksjonelle verdiinvestorer, gir denne boken erfarne aksjeinvestorer og verdsettere moderne spisskompetanse for henholdsvis verdiinvesteringer og verdsettelser av aksjer.

   

  Fordi boken er fullstendig omskrevet, vil både nye og tidligere lesere ha stort utbytte av denne oppgraderte utgaven av Verdsettelse av aksjer.

  Forfatteren, Ole Thoresen, er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med bred erfaring innen verdsettelse fra ledende finansinstitusjoner i Norge og internasjonalt. Han har vært profesjonell aksjeinvestor i mer enn to tiår. Mer informasjon: www.linkedin.com/in/olejthoresen

  Special Price kr 561,00 Spar kr 188,00 ( veil. pris kr 749,00 )
  ISBN:
  9788271464141
  Forfatter:
  Ole Thoresen
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2022
 2. Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy
  Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy
  Grethe Holtan

   

  Kommunikasjon – det 21. århundrets superpower?

  Avbestillingsfrist: 8. juni

  Å kunne kommunisere optimalt har blitt en nødvendighet for å kunne utføre jobben sin, og å lykkes i private relasjoner. Alt har blitt mer transparent enn før, og stadig flere krever å være involvert når noe skjer. Samtidig må vi forholde oss til tidspress, forventninger, informasjonsstøy og nye krav. Krav som kanskje ikke en gang har blitt definert godt nok, eller uttalt for den saks skyld. Når du begynner å fokusere på hva du vil oppnå, i stedet for hva du skal si, slutter du å bable, og begynner å kommunisere.

   

  Denne boken gir deg solide, praktiske verktøy som gjør at du kan påvirke enhver situasjon i din favør. Sammen med oversiktlige punkter og historier fra virkeligheten lærer du å reflektere over egen så vel som andres kommunikasjon. Du vil garantert kjenne gjenklang i deg selv og bli motivert til å gå i gang med en gang. Dette er en bok du bare må ha, du har i hvert fall ikke råd til å la være.

   

  Grethe Holtan har mange års personlig erfaring fra lederskap og nøkkel­posisjoner i både norsk og utenlandsk næringsliv. Hun har bygget opp en Gaselle-bedrift og har i over 20 år gjennomført utallige kommunikasjonskurs og individuelle coaching-samtaler. Med sin bakgrunn fra Jung Institute i Zürich, Sveits og Master i Business and Marketing BI i Oslo går hun i dybden på hva som må til for å lykkes.

   

  Grethe Holtan bistår organisasjoner, bedrif­ter og privatpersoner med ledelse, samarbeid, kommunikasjon og konfliktløsning. Hun er en populær foredragsholder, har utgitt en bok tidligere, Intuisjon. Teft, timing og tilstede­værelse, på Hegnar Media i 2015, og mange artikler.

   

  Special Price kr 361,00 Spar kr 137,00 ( veil. pris kr 498,00 )
  ISBN:
  9788241464080
  Forfatter:
  Grethe Holtan
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2022
Mobile No. Without Country Code i.e 9898989898
Do you have an Account?
Enter One Time Password
One Time Password (OTP) has been sent to your mobile,please enter the same here to login.
Do you have an Account?
Mobile No. Without Country Code i.e 9898989898
Enter One Time Password
One Time Password (OTP) has been sent to your mobile,please enter the same here to login.
Hegnar Media Bokklubb © 2019