Månedens bøker

 1. Salgssjefen
  Salgssjefen
  Atle Øi

  Avbestillingsfrist: 3. april

  Dette er en praktisk bok om salgsledelse. Om du er daglig leder som er ansvarlig for og interessert i salg, om du er salgssjef som trenger inspirasjon eller om du er en selger som har lyst til å bli salgssjef, er dette boken for deg.

   

  Du trenger ikke være den beste selgeren for å bli den beste salgs­sjefen, men du må være god på salg for å oppnå respekt hos selgerne. Når du skal bistå selgere i deres praktiske hverdag, må du være en god sparringpartner på utfordringer de støter på.

   

  All ledelse handler om å realisere ressursene i dine medarbeidere, samt rekruttere riktig kompetanse der det er behov for det. Ledelse handler også om å tilrettelegge for en kultur hvor individene tar ansvar både for seg selv og helheten. Boken består av en rekke lettleste kapitler som gjør det enkelt å navigere seg frem til det du måtte trenge av kompetanse, påfyll og inspirasjon.

   

  Boken starter med en omfattende innføring i markedsføring, som all­tid er en viktig del av den totale salgsprosessen. Alt henger sammen med alt, og i en optimal kundereise må det være konsistente bud­skap. I del to av boken vil du få en rekke nyttige tips om det meste du trenger å vite for å lykkes i rollen som salgssjef. I siste del av boken møter du en rekke flinke og erfarne salgssjefer som deler sin kompetanse og erfaring med deg. De deler ikke en fasit, men tanker som du kan velge å ta til deg om de passer i din virksomhet.

  Boken skal ikke få sin plass i bokhyllen, den skal få sin plass på pulten din, der den etter hvert skal bli mindre og mindre brukt, fordi du sakte, men sikkert vil integrere bokens innhold i ryggmargen.

   

  Anders, som du vil bli kjent med i boken, sier det godt: «Håp er ikke en strategi – veien til målet består av mange små skritt.» Boken gir deg skrittene.

   
   

  Atle Øi startet sin salgskarriere som dørselger som 12-åring og ble den gang kåret til beste selger i Oslo. Premien var en drømmetur til New York, og han ble allerede da bevisst mulighetene som lå i salg.

   

  Etter utdannelse i økonomi og ledelse ble han salgssjef for et telefon­team, og gjennom hele sin karriere i mediebransjen, og noen år i idretten, har han jobbet som og med selgere. I 2015 tok han en coaching-utdannelse som ga en dypere forståelse av de psykologiske faktorene som styrer folks reaksjonsmønster.

   

  I dag jobber Atle Øi som konsulent og rådgiver for ledere på flere nivåer. De seneste år har han jobbet på flere høyskoler, og underviser blant annet i markedsføring på Høyskolen Kristiania.

   

  Atle Øi har også skrevet boken Jeg er en selger, utgitt på Hegnar Media 2023.

   

  kr 549,00
  ISBN:
  9788271464363
  Forfatter:
  Atle Øi
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2024
 2. Aksjekjøp og daytrading - ny utg 2024
  Aksjekjøp og daytrading - ny utg 2024
  Oddmund Grøtte

  Avbestillingsfrist: 3. april

  Forord av Mads Svendsvik Johannesen

  Bestselgerutgave 30.000 eksemplarer

   

  Aksjekjøp og daytrading har nå et opplag på 30.000 eksemplarer.

  Svært mange drømmer om å leve av å kjøpe og selge aksjer. Det ser både enkelt og spennende ut, og det gir tilsynelatende gode muligheter for å bli rik i en fei. Sannheten er at de færreste lykkes med det.

  Aksjekjøp og daytrading har som hensikt å hjelpe deg til å få sannsynlighetene litt mer på din side. Den tar for seg markedspsykologi og hvordan du kan utvikle metoder for å lykkes med aksjehandel. Boken tar for seg daytrading, risikohåndtering, og gir deg konkrete råd om trading-strategier. Boken går igjennom de vanligste tabbene investorer gjør, og viser deg hvordan du kan unngå disse best mulig.

  Denne boken er vår mest omfattende aksjebok. Den inneholder mer enn 600 sider med informasjon om hvordan du bedre kan lykkes i aksjemarkedet, og har vært en av våre absolutte bestselgere siden første utgaven kom i 2002.

  I denne nye utgaven får du også et forord av Mads Svendsvik Johannesen. I årevis har han gitt råd om aksjer og investeringer. I dette forordet kommer han med sine tanker om hva som skal til for å lykkes som investor og kommer med konkrete investeringsråd.

  Forfatteren, Oddmund Grøtte, er utdannet siviløkonom og driver daglig med aksjetrading på fulltid.

  kr 649,00
  ISBN:
  9788271464349
  Forfatter:
  Oddmund Grøtte
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2024
Hegnar Media Bokklubb © 2019