Månedens bøker

 1. Likviditet på 1-2-3 Ny utgave
  Likviditet på 1-2-3 Ny utgave
  Vidar Andersen

  Avbestillingsfrist 15. august

   

  Likviditet på 1-2-3

   

  Dårlig likviditet kommer ikke over natten, men det å ha fokus på dette, samt ha gode verktøy for å fange opp og styre likviditeten, er mangelvare i dag blant mange virksomheter. God økonomi- og likviditetsstyring er nødvendig for å overleve i et stadig tøffere marked.

   

  «Alle mennesker må ha luft for å leve – det samme gjelder for bedrifter, men da snakker vi om likviditet.»

   

  Forfatterens mål med denne boken Likviditet på 1-2-3 er å komme med konkrete anbefalinger, råd og tips. Boken inneholder sjekklister, maler og gode modeller som du enkelt kan tilpasse og benytte i egen virksomhet.Denne boken er også basert på forfatterens erfaring som regnskapsfører, økonomisjef, konsulent, rådgiver og deltaker på utallige styremøter i næringslivet. Likviditet på 1-2-3 gir deg mange verktøy som er nødvendige for å skape oversikt og kontroll i egen virksomhet.

   

  Temaer boken tar for seg er blant annet:

  •    Selskapsformer 

  •    Styrets ansvar, oppgaver og plikter

  •    Budsjettering 

  •    Økonomisk rapportering 

  •    Nøkkeltall 

  •    Likviditetsstyring.

   

  Likviditet på 1-2-3 er boken som passer for alle som driver nærings­virksomhet eller jobber med regnskap, økonomi eller budsjettering. Hvis du er bruker av regnskap, skal utarbeide budsjetter, nøkkeltall og ikke minst få gode verktøy for likviditetsstyring, så er dette boken for deg.

   

  Med boken følger digital tilgang til maler, sjekklister og excel-ark som vil være uvurderlige verktøy i likviditetsstyringen. Kun små justeringer vil bidra til store likviditetsforbedringer.

   

  Vidar Andersen er diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt med spesialisering innenfor økonomi, regnskap og skatt, samt revisorstudium. Partner og statsautorisert regnskapsfører i Concepta Partner AS fra 2001 til 2022, fra 1.1.2023 partner og med ansvar for virksomhetsstyring og styrearbeid i Aider.

   

  Forfatteren har praksis og arbeids­erfaring som økonomisjef Teknisk Drift i Fredrikstad kommune, økonomi­sjef Horn Yrkesklær AS, samt adm.dir. i Blåkläder AS. Bred erfaring fra styre­verv i SMB-bedrifter. Eier av Styre­guiden AS og forfatter av flere styrebøker, bl.a. Styreguiden i 5 utgaver, Styrearbeid på 1-2-3, Likviditet på 1-2-3 og De viktigste styrespørsmålene. Aktiv foredrags- og kursholder innenfor styre- og økonomiområdet.

   

  Følg Vidar Andersen på LinkedIn:

  www.linkedin.com/in/vidar-andersen/

  Special Price kr 1 123,00 Spar kr 375,00 ( veil. pris kr 1 498,00 )
  ISBN:
  9788271464295
  Forfatter:
  Vidar Andersen
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2023
 2. Lederen som Helbreder
  Lederen som Helbreder
  Nicholas Janni

  Avbestillingsfrist 15. august

   

  Et nytt paradigme for lederskap 
  i det 21. århundre

   

   

  EN TEORETISK OG PRAKTISK VEI MOT 
  ET NYTT LEDELSESPARADIGME

  Dette er en bok om de høyeste formene for tilstedeværelse og den beste utgaven av ledelse. Den er først og fremst en oppfordring til å bryte løs fra en kronisk ubalansert tankegang og funge­ring som er blitt normen innen så mye av selskapskulturen, der det er viktigere å gjøre enn å være, og hvor hyperrrasjonell, analytisk tenkning henviser følelser, sansning, intuisjon og det transpersonlige til livets ytterkanter.

   

  For å møte omfanget av og truslene fra det 21. århundrets utfordringer må dagens ledere ha store evner til logisk tenkning, fornuft, kvalitetsbevissthet og strategisk forutseenhet. Men de må også være empatiske og derfor legemliggjort, intuitive og ha bena på jorden. De må være dyktige i mindfulness og ha lytte­egenskaper, tilstedeværende og mottakelige for kunnskap og innovasjon, i stand til å inspirere til autentisk engasjement og samarbeid, og ha en klar og helhjertet tjenestevillighet og opplevelse av formål.

   

  En slik leder er Lederen som Helbreder.

   

  NICHOLAS JANNI var opprinnelig teater­sjef og underviste i scenekunst ved The Royal Academy of Dramatic Art i London. Dessuten ledet han sitt eget teaterselskap. I 30 år utforsket han teorien og praksisen bak best mulige prestasjoner under flyt-tilstander.

   

  De siste 20 årene har Janni vunnet internasjonal anerkjennelse som endrings­coach med lederutviklingsprogrammer rettet mot toppledere og toppteam i diverse sektorer, både offentlige og private. Han underviser regelmessig ved The IMD Business School og University of Oxford Said Business School.

   

  Endringsarbeidet hans knytter sammen kreativ, personlig, åndelig og yrkesmessig utvikling på en spesielt kraftig, relevant og tilgjengelig måte.

   

  Les mer om Nicholas Jannis arbeid på www.nicholasjanni.com

  Et nytt paradigme for lederskap 
  i det 21. århundre

   

   

   

  Special Price kr 448,00 Spar kr 150,00 ( veil. pris kr 598,00 )
  ISBN:
  9788271464271
  Forfatter:
  Nicholas Janni
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2023
Mobile No. Without Country Code i.e 9898989898
Do you have an Account?
Enter One Time Password
One Time Password (OTP) has been sent to your mobile,please enter the same here to login.
Do you have an Account?
Mobile No. Without Country Code i.e 9898989898
Enter One Time Password
One Time Password (OTP) has been sent to your mobile,please enter the same here to login.
Hegnar Media Bokklubb © 2019