Månedens bøker

 1. Ny som leder
  Ny som leder
  Mona Evjen

   Avbestillingsfrist 26. januar 2021

  Som leder skal du oppnå resultater gjennom dine medarbeidere. Dette er en praktisk håndbok som viser deg hvordan du ved hjelp av god og åpen kommunikasjon kan etablere tillit, motivere, gjennomføre medarbeidersamtaler, gi tilbakemeldinger og løse konflikter.

  Du skal også lede deg selv gjennom hverdagens utfordringer. Da er det viktig å avklare forventninger, takle stress, kjenne humorens krefter, men ikke minst ta vare på din egen arbeidsglede.

  Å være ny som leder betyr ofte å lede sine tidligere kolleger. Det kan være vanskelig, og da er begrepet rolle nyttig for å forstå og hjelpe deg å takle det som skjer.

  Mona Evjen er kursleder og coach, og driver sitt eget firma Comona som tilbyr ulike tjenester innen ledelse-, personal- og arbeidsmiljøutvikling. Hun er utdannet  sosiolog, og har lang erfaring som personal- og organisasjonssjef.

  Boken har nå vært utgitt i tre nye og utvidede utgaver i årenes løp. I denne tredje og siste utgaven er kapitler om hersketeknikk og møteledelse lagt til.

   

  I denne boken kan du blant annet lese om:

  • betydningen av å ha, samt ulike måter å etablere tillit på
  • nytten av, og hvordan du skaper, god og åpen kommunikasjon
  • verdien av å forstå og respektere ulike personligheter
  • bruken av medarbeidersamtalen som en arena for å drive utviklingsarbeid
  • viktigheten av å legge til rette for indre motivasjon og skape arbeidsglede
  • nødvendigheten av å gi tilbakemeldinger og hvordan du kan gjøre det på en virkningsfull måte
  • forståelse av hvordan du kan håndtere konflikter
  • kjennetegn ved stress – og hvordan du kan ta ansvar for å mestre det
  • humorens betydning i arbeidsmiljøet – og for helsen
  • hensikten med å kjenne sitt eget verdigrunnlag
  • anvendelsen av emosjonell intelligens
  • coaching på veien videre

   

  Special Price kr 486,00 Spar kr 163,00 ( veil. pris kr 649,00 )
  ISBN:
  9788271463915
  Forfatter:
  Mona Evjen
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2020
 2. Kunstig intelligens i praksis
  Kunstig intelligens i praksis
  Bernard Marr og Matt Ward

  Avbestillingsfrist 26. januar 2021

  Kunstig intelligens i praksis er et fascinerende innblikk i hvordan selskaper bruker AI og maskinlæring til å løse problemer. Boken presenterer 50 eksempler på faktiske situasjoner, og demonstrerer praktiske løsninger på problemer som bedrifter over hele verden står overfor. Verktøyet kunstig intelligens utvikler seg raskt – det legger forskningslaboratorier og dataavdelinger bak seg og har inntatt næringslivet verden over. Kunstig intelligens og maskinlæring blir nevnt som de viktigste moderne driverne av suksess i forretningslivet. De brukes på områder som bank og finans og innen sosiale medier og markedsføring. Denne teknologien fortsetter å tilby nyskapende løsninger til bedrifter av alle størrelser, på alle sektorer og i alle bransjer. Denne engasjerende og aktuelle boken utforsker en lang rekke eksempler som viser hvordan bedrifter bruker AI til å styrke resultater, øke effektiviteten og analysere markedets preferanser.

   

  Den bestselgende forfatteren og anerkjente AI-eksperten Bernard Marr viser hvordan maskinlæringsteknologi endrer måten bedrifter driver business på. Denne detaljerte gjennomgangen gir et overblikk over hvert firma, beskriver den aktuelle problemstillingen og forklarer hvordan AI er en del av løsningen. Hvert eksempel gir et grundig overblikk, deriblant både noen tekniske detaljer og den viktigste kunnskapen å ta med seg videre.

   

  Bernard Marr er en internasjonalt bestselgende forfatter, populær hoved­taler, futurist og strategisk forretnings- og teknologirådgiver som har bedrifter og myndigheter på sin kundeliste. Han hjelper organi­sasjoner og deres lederteam til å forberede seg på en ny industriell revolusjon drevet av transformative teknologier som kunstig intelligens, big data, blockchains og tingenes internett (IoT).

   

  Matt Ward er leder for research ved Bernard Marr & Co. Mesteparten av hans arbeid fokuserer på forskningsintervjuer og casestudier. Matts arbeid har vært uvurderlig både for denne boken og for mange av Bernard Marrs artikler.

   

  Special Price kr 486,00 Spar kr 163,00 ( veil. pris kr 649,00 )
  ISBN:
  9788271463908
  Forfatter:
  Bernard Marr og Matt Ward
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2020
Hegnar Media Bokklubb © 2019