Månedens bøker

 1. Teknologiske trender i praksis
  Teknologiske trender i praksis
  Bernard Marr

  De 25 teknologiene bak den fjerde industrielle revolusjon

  Avbestillingsfrist: 27. januar

   

  Lær hvordan du kan bruke vår tids mest moderne teknologiske verktøy for å forberede din virksomhet for fremtiden

  Teknologiene som nå vokser frem – fra maskinlæring og virtuell virkelighet til genredigering og kvantedatamaskiner – har potensial til å skape store omveltninger og transformasjoner i både forret­ningslivet og samfunnet for øvrig. Hvor godt kjenner du de 25 teknologitrendene som samlet sett utgjør den fjerde industrielle revolusjon? Er din virksomhet klar til å ta dem i bruk for å oppnå lavere kostnader og bedre effektivitet?

  Bernard Marr er en internasjonalt anerkjent futurist, influencer og tankeleder innen teknologiske spørsmål. I Teknologiske trender i praksis oppsummerer han sin ekspertise på en tilgjengelig måte for ledere som ønsker en lettfattelig guide til fremtiden for teknologi og næringsliv. Boken er et praktisk orientert overblikk, proppfull av eksempler fra konkrete bruksområder og med utførlige referanser. Den fungerer derfor som en uvurderlig kilde til kunnskap om hvordan teknologi skaper vekst og suksess. Du vil lære mer om hvordan ledende selskaper revolusjonerer sine bransjer gjennom bruk av teknologi som kunstig intelligens, blokkjeder, droner, 3D-printing, tingenes internett, 5G-nettverk, ansiktsgjenkjenning og mye mer.

  Uansett hvilken bransje du opererer i, vil denne boken gi deg et innblikk i hvordan din fremtid blir og hjelpe deg til å forstå hvordan disruptive teknologier kan transformere din virksomhet.

   

  Bernard Marr er en internasjonalt bestselgende forfatter, populær foredragsholder, futurist og strategisk forretnings- og teknologirådgiver både for offentlige og private foretak. Han hjelper organisasjoner og konsernledere med å forberede seg for en ny, industriell revolusjon som drives fremover av transformative teknologier.

  Bernard bidrar jevnlig til World Economic Forum, har en fast, ukentlig spalte i Forbes, og er en viktig influencer i sosiale medier. Han har skrevet mer enn 15 bøker og hundrevis av reportasjer og artikler, herunder bestselgerne Kunstig intelligens i praksis, Hegnar Media, Big Data in Practice, og The Intelligence Revolution. Han har jobbet med eller blitt konsultert av et bredt spekter av verdens mest kjente organisasjoner, som Microsoft, Google og FN.

  Special Price kr 486,00 Spar kr 163,00 ( veil. pris kr 649,00 )
  ISBN:
  9788271464059
  Forfatter:
  Bernard Marr
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2021
 2. Kvanteøkonomien
  Kvanteøkonomien
  Anders Indset

  Humanistisk kapitalisme – menneskehetens redning

   Avbestillingsfrist: 27. januar

  Algoritmer blir i stadig større grad autoriteter og konkurrerer mer og mer direkte med mennesker. Anbefalingsmotorer har lenge tatt kontroll over våre liv.  Vi trues av en endelig narsissistisk skade, og vi fremmedgjøres av det fatale informasjonssamfunnet vi lever i. Men mennesker er fortsatt «gluonene» som forbinder vår opplevde virkelighet – miljøet, samfunnet og økonomien – med vår indre verden: hva det betyr å være menneske. Dersom vi ønsker å sørge for at maskinene fortsetter å tjene oss etter den digitale flodbølgen, er tiden inne for å bruke all vår fornuft til å bygge et humanistisk samfunn.

   

  Dette er nødvendig lesning for alle som ikke bare ønsker å se fremtiden, men som ønsker å være en aktiv del av den.

  – Marshall Goldsmith, to ganger kåret til verdens fremste lederskapstenker av Thinkers50

   

  Anders Indsets tankevekkende nye bok er nødvendig lesning, og en jeg skulle ønske jeg hadde lest før pandemien brøt ut.

  – Dorie Clark, forfatteren av «Reinventing You» og medlem av fakultetet for lederutdanning ved Duke Universitys Fuqua School of Business.

   

  Kvanteøkonomien er en svært betimelig og virkelig relevant bok. Denne nye verdenen – med coronapandemien og all panikken som fulgte den – ber oss alle om å omdefinere hvordan vi lever og hvordan vi driver næringsvirksomhet. Nødvendig lesning for alle som leter etter mening, når det gjelder hvordan selskaper drives.

  – Martin Lindstrøm, forfatteren av New York Times-bestselgerne Small Data og Buyology

   

  Kvanteøkonomien åpner opp nye perspektiver på dagens og morgendagens økonomi – og på hvordan vår økonomi påvirker samfunnet. En inspirerende bok som stimulerer til diskusjon og etterlater et varig inntrykk.

  – Yves Pigneur, professor i ledelsesinformasjonssystemer ved University of Lausanne

   

  Anders Indset er en ledende forretningsfilosof og fungerer som sparringpartner for internasjonale konsernsjefer og politiske ledere. Den Frankfurtbaserte nordmannen, som er blitt kalt en «Digital Jesus» og «Rock’n’Roll-Platon» er dessuten blant Europas mest ettertraktede hovedtalere. I tillegg jobber han som gjestelærer ved led-ende internasjonale handelshøyskoler og er styremedlem i det tyske Tech Entrepren-eurship Center (GTEC). Indset har videre startet Sa. | shapingwork academy, verdens første akademi for praktisk filosofi.

  Generelt er Indset kjent for sin ukonvensjonelle tenkemåte, sine provoserende avhandlinger og sin rockestjerneholdning. I sine inspirerende foredrag dekker han emner som lederskap, teknologi, forandring og nyskapning.

  For øvrig har Thinkers50, den fremste rangeringen av globale forretningstenkere, anerkjent Indset på Radar 2018 som en av 30 som «mest sannsynlig vil forme fremtiden for hvordan organisasjoner styres og ledes». Han ble også kåret til «Thinker of the Month» i juli og august 2018.

  Anders Indset har tidligere utgitt Vill kunnskap på Hegnar Media.

  Special Price kr 486,00 Spar kr 163,00 ( veil. pris kr 649,00 )
  ISBN:
  9788271464042
  Forfatter:
  Anders Indset
  Forlag:
  Hegnar Media
  Språk:
  Bokmål
  Utgivelseår:
  2021
Hegnar Media Bokklubb © 2019