Teknologiske trender i praksis

Bernard Marr
Special Price kr 486,00 Spar kr 163,00 ( veil. pris kr 649,00 )
På lager Antall: 9997
SKU
1520404

De 25 teknologiene bak den fjerde industrielle revolusjon

Lær hvordan du kan bruke vår tids mest moderne teknologiske verktøy for å forberede din virksomhet for fremtiden

Teknologiene som nå vokser frem – fra maskinlæring og virtuell virkelighet til genredigering og kvantedatamaskiner – har potensial til å skape store omveltninger og transformasjoner i både forret­ningslivet og samfunnet for øvrig. Hvor godt kjenner du de 25 teknologitrendene som samlet sett utgjør den fjerde industrielle revolusjon? Er din virksomhet klar til å ta dem i bruk for å oppnå lavere kostnader og bedre effektivitet?

Bernard Marr er en internasjonalt anerkjent futurist, influencer og tankeleder innen teknologiske spørsmål. I Teknologiske trender i praksis oppsummerer han sin ekspertise på en tilgjengelig måte for ledere som ønsker en lettfattelig guide til fremtiden for teknologi og næringsliv. Boken er et praktisk orientert overblikk, proppfull av eksempler fra konkrete bruksområder og med utførlige referanser. Den fungerer derfor som en uvurderlig kilde til kunnskap om hvordan teknologi skaper vekst og suksess. Du vil lære mer om hvordan ledende selskaper revolusjonerer sine bransjer gjennom bruk av teknologi som kunstig intelligens, blokkjeder, droner, 3D-printing, tingenes internett, 5G-nettverk, ansiktsgjenkjenning og mye mer.

Uansett hvilken bransje du opererer i, vil denne boken gi deg et innblikk i hvordan din fremtid blir og hjelpe deg til å forstå hvordan disruptive teknologier kan transformere din virksomhet.

 

Bernard Marr er en internasjonalt bestselgende forfatter, populær foredragsholder, futurist og strategisk forretnings- og teknologirådgiver både for offentlige og private foretak. Han hjelper organisasjoner og konsernledere med å forberede seg for en ny, industriell revolusjon som drives fremover av transformative teknologier.

Bernard bidrar jevnlig til World Economic Forum, har en fast, ukentlig spalte i Forbes, og er en viktig influencer i sosiale medier. Han har skrevet mer enn 15 bøker og hundrevis av reportasjer og artikler, herunder bestselgerne Kunstig intelligens i praksis, Hegnar Media, Big Data in Practice, og The Intelligence Revolution. Han har jobbet med eller blitt konsultert av et bredt spekter av verdens mest kjente organisasjoner, som Microsoft, Google og FN.

Mer informasjon
ISBN 9788271464059
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Bernard Marr
Release Year 2021
Write Your Own Review
Du vurderer:Teknologiske trender i praksis
Hegnar Media Bokklubb © 2019