Styrearbeid på 1-2-3 - Ny utgave

Vidar Andersen
Special Price kr 974,00 Spar kr 324,00 ( veil. pris kr 1 298,00 )
På lager Antall: 9968
SKU
1520418

Grunninnføring i styrearbeid

 

Nyhet denne utgaven

• Digitale maler for nedlasting

• Video til hvert kapittel fra forfatteren

 

Styrearbeid på 1-2-3 er ment å være en praktisk bok for personer som har styreverv eller ønsker å sette seg inn i styrets oppgaver og ansvar. Forfatteren har i denne boken forholdt seg til selskaper som er etablert og alt er i virke. Forfatteren har fokusert på SMB-bedrifter i sine eksempler, ikke våre største aksjeselskaper.

Styrearbeid på 1-2-3  er spesielt rettet mot personer som sitter i styrer i dag, og som gjerne vil tilegne seg kunnskap og kompetanse om hvordan de kan øke profesjonaliteten i styret og få bedre og mer effektive styremøter. Boken passer også for personer som ikke har styreverv, men som ønsker å lære om styrets formelle og praktiske sider og oppgaver.

Hensikten med denne boken skal være med på å øke kvaliteten og effektiviteten i styrearbeidet og motivere til bedre samarbeid mellom daglig ledelse og styret, slik at styret og ledelsen i fellesskap lykkes med sine og selskapets oppgaver og utfordringer.

 

Vidar Andersen er også forfatteren til Styreguiden, som har et opplag på over 15.000 eksemplarer.

Filer lases ned fra: hegnarbok.no/pages/styreguiden. Brukernavn og passord finner du i boken og på bakerste klaff.

 

Vidar Andersen er diplomøkonom fra Bedrifts­økonomisk Institutt med spesialisering innen­for økonomi, regnskap og skatt, samt revisorstudium. Partner og autorisert regnskapsfører i Concepta Partner AS. 

I tillegg har han praksis og arbeidserfaring som økonomisjef Teknisk Drift i Fredrikstad kommune, økonomisjef Horn Yrkesklær AS, samt adm.dir. i Blåkläder AS. Bred erfaring fra styreverv i SMB-bedrifter. Eier av Styreguiden AS. Aktiv foredrags- og kursholder innenfor styre- og økonomiområdet.

Vidar Andersen er forfatter av flere styrebøker, bl.a. Styreguiden i 5 .utgaver, Likviditet på 1-2-3 og De viktigste styrespørsmålene. 

 

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 978827146421
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Vidar Andersen

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Styrearbeid på 1-2-3 - Ny utgave
Hegnar Media Bokklubb © 2019