Slik vinner du styrerommet

Vidar Top
Special Price kr 898,00 Spar kr 300,00 ( veil. pris kr 1 198,00 )
På lager Antall: 5999
SKU
1520429

Forord av Harald Norvik
Møt Stein Erik Hagen, Kristin Skogen Lund, Gerhard Heiberg og flere kjente styreprofiler

 

Utvidet utgave

 

I denne boken får du både lese og møte noen av landets mest profilerte ledere. Med QR-koder inviterer Vidar deg til å se og høre dem fortelle sine mest personlige og spennende historier, og hva de lærte underveis.

 

I en unik og lettlest fremstilling av ny forskning får styre og ledelse tydelige premisser for verdiskapning og bærekraftige resultater. Fengende historier og eksempler fra hverdagen munner ut i praktiske ferdigheter og konkrete råd. Du inviteres inn i varmen blant norske ledere og styremedlemmer. Bruk nettverket og prinsippene boken gir til å videreutvikle dine evner og styrke din posisjon.

 

Boken lever for øvrig sitt eget liv, og mediebiblioteket vokser med stadig nye bidrag fra ledere i norsk næringsliv. Som leser kommer du på innsiden og kan også selv delta. Har du en historie å fortelle? Hvilke råd vil du gi? Bli med!

 

.........

 

Vidar Top har fasilitert styrer og ledergrupper i 20 år. Rollen som kurs- og foredragsholder for mange av Fortune100 har tatt ham til 27 land verden over. Med perioder av 160 reisedøgn i året har han mange historier å fortelle.

Til daglig jobber han som forskningsleder i TenkeTanken CORPRT.

 

.........

 

Et aktivt styre er et godt styre. Etter å ha lest boken tenkte jeg på et sitat av Winston Churchill som kanskje oppsummerer innholdet: «I ought to have known. My advisers ought to have known, and I ought to have been told, and I ought to have asked.»

– Odd Knustad, partner EY

 

En varm, underholdende og lærerik bok om styrearbeid? Ikke mulig! Jo, Vidar Top har klart akkurat det. Han tar oss gjennom de ulike aspektene i styrearbeidet og beskriver samspillet, utfordringen og de menneskelige aspektene som er avgjørende for styrets arbeid – med humor, alvor og faglig tyngde. Dette er en styrebok som burde vært på blå resept for oss alle. Styremedlem eller ikke.

– Ingvil Smines Tybring-Gjedde, 
tidligere samfunns­sikkerhetsminister

 

Vidar Top treffer blink, ikke bare for styret, men også ledergruppen og hele virksomheten. Jeg kjenner meg igjen hele veien og tar med meg en stor mengde praktiske råd jeg kan ta i bruk med umiddelbar virkning. Anbefales!

– Hanne Løvli, HR-direktør Stendi

 

Denne boken dekker et savn. En bok som på en god og pedagogisk måte retter oppmerksomheten på faglighet og mellommenneskelige faktorer som er så viktige å forstå for å skape god dynamikk i styret. En lettlest og underholdende bok.

– Nils Aadland, direktør Samfunns­kontakt Salmon Group

 

Rik bok stappet med konkrete verktøy for utvikling av styrets prestasjon. Dersom styret tar dem i bruk, er jeg sikker på at både styret og virksomheten vil se bedre resultater. La alle i styret lese boken.

– Victoria Rahlff, Partner Centigo

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464301
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Vidar Top
Release Year 2023

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Slik vinner du styrerommet
Hegnar Media Bokklubb © 2019