Pitchboken - en innføring retorikk 2.00

Steinar Hoel Korsmo
Special Price kr 448,00 Spar kr 150,00 ( veil. pris kr 598,00 )
På lager Antall: 6996
SKU
1520432

Boken for alle som vil bli en profesjonell pitcher

 

Dette er en praktisk bok for deg som skal holde korte verbale presentasjoner i gitte situasjoner. Forfatteren Steinar Hoel Korsmo gir deg mange gode råd og viktig innsikt i hvordan du enkelt kan utvikle og fremføre en profesjonell pitch i standardformater til blant annet investorer, kunder, partnere, ansatte, medlemmer og velgere.

 

Pitchboken – en innføring i retorikk 2.0 gir deg god innsikt i pitch-formater til bruk i de fleste sammenhenger for både verbal og digital pitching.

 

Boken tar deg også innom kulturelle perspektiver for å lykkes med å pitche i forretningssammenheng i en rekke andre land, og du får også innsikt i hvordan du kan definere og påvirke beslutningstakere.

 

Dette er ikke en lærebok i retorikk, men en praktisk håndbok i hvordan du skal fremstille budskapet ditt med triggerpunkter i standardformater slik at du oppnår resultater raskest mulig. Med sin omfattende erfaring tar Steinar Hoel Korsmo deg også igjennom grunnleggende kunnskap i metoder for fremføring av pitchen.

 

 

Steinar Hoel Korsmo har gjennomført pitch-treninger og pitch-fora for mer enn 10.000 gründere og investorer i mer enn 50 land worldwide.

 

I mer enn 20 år har han reist verden rundt som en av verdens fremste pitch-trenere. Han er seriegründer, business angel og politiker, og han har etablert og bygget opp «Seed Forum Global» til å bli en global organisasjon som et eksportprodukt fra Norge.

 

I utlandet har Steinar Hoel Korsmo ledet gjennomføringen av mer enn 100 bilaterale prosjekter i en rekke land, herunder i Afrika, Sør-Amerika, Øst-Europa og på Balkan. Han er med-grunnlegger av iHUB, som er et av Øst-Europas største nettverk av innovasjonssentra for gründere i Ukraina, Moldova og Georgia. Han regnes som innovasjonsinfluencer i flere land.

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464325
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Steinar Hoel Korsmo
Release Year 2023

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Pitchboken - en innføring retorikk 2.00
Hegnar Media Bokklubb © 2019