Oppnå mer med mindre stress

Andries J. Kroese, dr. med.
Special Price kr 149,00 Spar kr 249,00 ( veil. pris kr 398,00 )
På lager Antall: 1497
SKU
1520400

En håndbok i oppmerksomhetstrening (OT) – Mindfulness

Nå i et opplag på 25.000 eksemplarer.

Lever du en hverdag i stress?

I Oppnå mer med mindre stress formidler forfatteren essensen av Oppmerksomhetstrening (OT),  mindfulness, en praktisk og effektiv metode for å redusere stress, mestre utfordringer og øke livskvaliteten. Med dette ønsker han at så mange som mulig vil lære å takle stress i hverdagen og  arbeidslivet på en god måte. OT er en bevisstgjøringsprosess som gir oss ansvar for egen trivsel.


I arbeidslivet er ofte adekvat adferd og kommunikasjonsevne minst like viktig som faglig kunnskap. Med OT kan du utvikle egenskaper som assosieres med Emosjonell Intelligens (EQ).
«En god leder bør ha like mye EQ som IQ.» Mens IQ måler de rasjonelle og analytiske ferdighetene hos en person, sier EQ noe om en persons sosiale og emosjonelle ferdigheter som integritet, empati, intuisjon og inspirasjons- og tilpasningsevne.

 
Målet med livet er å leve det og ha det bra i stedet for å rømme fra det.  Ved å følge «strømmen» eller «the flow» – en universell energi som hjelper deg til å yte mer ved å bruke mindre krefter
– kan OT hjelpe deg å styre unna de verste hindringene. Du utvikler en balanse mellom kropp og sinn, men også mellom ditt personlige liv og yrkesliv. Du lader batteriene mens du arbeider, og med OT begynner du gradvis å oppnå mer med mindre stress.

Denne nye utgaven inneholder også et kapittel som tar for seg "Mindfullness fra styrerommet". Her ser forfatteren på hvordan ledere kan benytte konseptene fra boken aktivt i sin lederhverdag for å bedre takle sitt eget og andres stress. Psykisk helse og et meningsfullt arbeid kommer i stadig større fokus både for å lede seg selv og andre. Denne boken gir bevissthet rundt enkle effektive metoder for å takle dette på en bedre måte. 

 

Inkludert eget hefte:
Treningskalender
for å komme i livets flyt med oppmerksomhetstrening (OT) – mindfulness

Kalenderen setter på dagsorden hvordan du kan komme i flyten ved hjelp av OT. Hver uke får du forslag om:

OT-trening til avsatt tid
OT-øvelser som flettes inn i hverdagen
Refleksjoner og tanker som muligens kan endre dine synsvinkler og din adferd på en positiv måte
Notater vedrørende erfaringene dine med OT.
 Forfatteren Andries J. Kroese er spesialist i hjerte- og kar-kirurgi og professor emeritus, og har i mange år sett konsekvensene av dårlig stress på nært hold. Han har over 50 års personlig erfaring med OT, og ble utdannet som instruktør i OT ved University of Massachusetts Hospital, USA. De siste 25 årene har han holdt kurs for pasienter, mange forskjellige yrkesgrupper (blant annet helsepersonell, psykologer, næringslivsledere) og topp-idrettsutøvere i Norge og utlandet.

 

 

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464011
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Andries J. Kroese, dr. med.

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Oppnå mer med mindre stress
Hegnar Media Bokklubb © 2019