Likviditet på 1-2-3 Ny utgave

Vidar Andersen
Special Price kr 1 123,00 Spar kr 375,00 ( veil. pris kr 1 498,00 )
På lager Antall: 9994
SKU
1520427

Avbestillingsfrist 15. august

 

Likviditet på 1-2-3

 

Dårlig likviditet kommer ikke over natten, men det å ha fokus på dette, samt ha gode verktøy for å fange opp og styre likviditeten, er mangelvare i dag blant mange virksomheter. God økonomi- og likviditetsstyring er nødvendig for å overleve i et stadig tøffere marked.

 

«Alle mennesker må ha luft for å leve – det samme gjelder for bedrifter, men da snakker vi om likviditet.»

 

Forfatterens mål med denne boken Likviditet på 1-2-3 er å komme med konkrete anbefalinger, råd og tips. Boken inneholder sjekklister, maler og gode modeller som du enkelt kan tilpasse og benytte i egen virksomhet.Denne boken er også basert på forfatterens erfaring som regnskapsfører, økonomisjef, konsulent, rådgiver og deltaker på utallige styremøter i næringslivet. Likviditet på 1-2-3 gir deg mange verktøy som er nødvendige for å skape oversikt og kontroll i egen virksomhet.

 

Temaer boken tar for seg er blant annet:

•    Selskapsformer 

•    Styrets ansvar, oppgaver og plikter

•    Budsjettering 

•    Økonomisk rapportering 

•    Nøkkeltall 

•    Likviditetsstyring.

 

Likviditet på 1-2-3 er boken som passer for alle som driver nærings­virksomhet eller jobber med regnskap, økonomi eller budsjettering. Hvis du er bruker av regnskap, skal utarbeide budsjetter, nøkkeltall og ikke minst få gode verktøy for likviditetsstyring, så er dette boken for deg.

 

Med boken følger digital tilgang til maler, sjekklister og excel-ark som vil være uvurderlige verktøy i likviditetsstyringen. Kun små justeringer vil bidra til store likviditetsforbedringer.

 

Vidar Andersen er diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt med spesialisering innenfor økonomi, regnskap og skatt, samt revisorstudium. Partner og statsautorisert regnskapsfører i Concepta Partner AS fra 2001 til 2022, fra 1.1.2023 partner og med ansvar for virksomhetsstyring og styrearbeid i Aider.

 

Forfatteren har praksis og arbeids­erfaring som økonomisjef Teknisk Drift i Fredrikstad kommune, økonomi­sjef Horn Yrkesklær AS, samt adm.dir. i Blåkläder AS. Bred erfaring fra styre­verv i SMB-bedrifter. Eier av Styre­guiden AS og forfatter av flere styrebøker, bl.a. Styreguiden i 5 utgaver, Styrearbeid på 1-2-3, Likviditet på 1-2-3 og De viktigste styrespørsmålene. Aktiv foredrags- og kursholder innenfor styre- og økonomiområdet.

 

Følg Vidar Andersen på LinkedIn:

www.linkedin.com/in/vidar-andersen/

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464295
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Vidar Andersen
Release Year 2023

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Likviditet på 1-2-3 Ny utgave
Hegnar Media Bokklubb © 2019