Lederen som Helbreder

Nicholas Janni
Special Price kr 448,00 Spar kr 150,00 ( veil. pris kr 598,00 )
På lager Antall: 9995
SKU
1520426

Avbestillingsfrist 15. august

 

Et nytt paradigme for lederskap 
i det 21. århundre

 

 

EN TEORETISK OG PRAKTISK VEI MOT 
ET NYTT LEDELSESPARADIGME

Dette er en bok om de høyeste formene for tilstedeværelse og den beste utgaven av ledelse. Den er først og fremst en oppfordring til å bryte løs fra en kronisk ubalansert tankegang og funge­ring som er blitt normen innen så mye av selskapskulturen, der det er viktigere å gjøre enn å være, og hvor hyperrrasjonell, analytisk tenkning henviser følelser, sansning, intuisjon og det transpersonlige til livets ytterkanter.

 

For å møte omfanget av og truslene fra det 21. århundrets utfordringer må dagens ledere ha store evner til logisk tenkning, fornuft, kvalitetsbevissthet og strategisk forutseenhet. Men de må også være empatiske og derfor legemliggjort, intuitive og ha bena på jorden. De må være dyktige i mindfulness og ha lytte­egenskaper, tilstedeværende og mottakelige for kunnskap og innovasjon, i stand til å inspirere til autentisk engasjement og samarbeid, og ha en klar og helhjertet tjenestevillighet og opplevelse av formål.

 

En slik leder er Lederen som Helbreder.

 

NICHOLAS JANNI var opprinnelig teater­sjef og underviste i scenekunst ved The Royal Academy of Dramatic Art i London. Dessuten ledet han sitt eget teaterselskap. I 30 år utforsket han teorien og praksisen bak best mulige prestasjoner under flyt-tilstander.

 

De siste 20 årene har Janni vunnet internasjonal anerkjennelse som endrings­coach med lederutviklingsprogrammer rettet mot toppledere og toppteam i diverse sektorer, både offentlige og private. Han underviser regelmessig ved The IMD Business School og University of Oxford Said Business School.

 

Endringsarbeidet hans knytter sammen kreativ, personlig, åndelig og yrkesmessig utvikling på en spesielt kraftig, relevant og tilgjengelig måte.

 

Les mer om Nicholas Jannis arbeid på www.nicholasjanni.com

Et nytt paradigme for lederskap 
i det 21. århundre

 

 

 

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464271
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Nicholas Janni
Release Year 2023

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Lederen som Helbreder
Hegnar Media Bokklubb © 2019