Konflikter på arbeidsplassen

Eli Rongved og Kjersti Oddvarsdatter Sæther
Special Price kr 448,00 Spar kr 150,00 ( veil. pris kr 598,00 )
På lager Antall: 5981
SKU
1520430

– lederens håndtering steg for steg

 

Konflikter på arbeidsplassen – en veiviser i konflikthåndtering

Når konflikter i arbeidslivet ødelegger, må du som leder gripe inn. Denne boken gir ledere praktisk hjelp til saksbehandling av konflikter i arbeidslivet, steg for steg, og med lovverket som veiviser. Hvert kapittel innledes med et praktisk eksempel fra temaer som klage om mobbing, håndtering av seksuell trakassering, korrigering av den vanskelige medarbeideren og behandling av anonyme varsler.

 

Bokens eksempler og praktiske veiledning gjør steg-for-steg-metoden forståelig også for andre enn lederen – som verneombud, tillitsvalgte, HR-ansatte og bedriftshelsetjenester.

 

I tillegg inneholder boken sjekklister for saksbehandlingen, maler for rapporter og andre konkrete råd.

 

Konflikter på arbeidsplassen er skrevet med utgangspunkt i forfatternes praksis fra arbeidslivet og konkrete erfaringer, og er derfor både lettlest og levende.

 

......

 

Kjersti Oddvarsdatter Sæther er utdannet lege og spesialist i arbeids­­medisin. Hun er oberstløyt­nant og har jobbet som bedrifts­lege i Forsvaret siden 1997.

 

Sæther underviser ledere på alle nivåer i arbeidslivets spilleregler og konflikt­håndtering. Hun bistår arbeidsgivere i behandling av varslingssaker.

 

Eli Rongved er spesialist i psykomotorisk fysioterapi, men har også mastergrad i praktisk kunnskap. Hun er HMS-rådgiver og instruktør i interaktive metoder, og arbeider innen både veiledning og forebygging.

 

Rongved har vært medforfatter av flere lærebøker og opplærings­filmer innen fysioterapi og veiledning.

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464318
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Eli Rongved og Kjersti Oddvarsdatter Sæther
Release Year 2023

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Konflikter på arbeidsplassen
Hegnar Media Bokklubb © 2019