Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy

Grethe Holtan
Special Price kr 361,00 Spar kr 137,00 ( veil. pris kr 498,00 )
På lager Antall: 9966
SKU
1520408

 

Kommunikasjon – det 21. århundrets superpower?

 

Å kunne kommunisere optimalt har blitt en nødvendighet for å kunne utføre jobben sin, og å lykkes i private relasjoner. Alt har blitt mer transparent enn før, og stadig flere krever å være involvert når noe skjer. Samtidig må vi forholde oss til tidspress, forventninger, informasjonsstøy og nye krav. Krav som kanskje ikke en gang har blitt definert godt nok, eller uttalt for den saks skyld. Når du begynner å fokusere på hva du vil oppnå, i stedet for hva du skal si, slutter du å bable, og begynner å kommunisere.

 

Denne boken gir deg solide, praktiske verktøy som gjør at du kan påvirke enhver situasjon i din favør. Sammen med oversiktlige punkter og historier fra virkeligheten lærer du å reflektere over egen så vel som andres kommunikasjon. Du vil garantert kjenne gjenklang i deg selv og bli motivert til å gå i gang med en gang. Dette er en bok du bare må ha, du har i hvert fall ikke råd til å la være.

 

Grethe Holtan har mange års personlig erfaring fra lederskap og nøkkel­posisjoner i både norsk og utenlandsk næringsliv. Hun har bygget opp en Gaselle-bedrift og har i over 20 år gjennomført utallige kommunikasjonskurs og individuelle coaching-samtaler. Med sin bakgrunn fra Jung Institute i Zürich, Sveits og Master i Business and Marketing BI i Oslo går hun i dybden på hva som må til for å lykkes.

 

Grethe Holtan bistår organisasjoner, bedrif­ter og privatpersoner med ledelse, samarbeid, kommunikasjon og konfliktløsning. Hun er en populær foredragsholder, har utgitt en bok tidligere, Intuisjon. Teft, timing og tilstede­værelse, på Hegnar Media i 2015, og mange artikler.

 

Mer informasjon
ISBN 9788241464080
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Grethe Holtan
Release Year 2022
Write Your Own Review
Du vurderer:Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy
Hegnar Media Bokklubb © 2019