Jeg er en selger

Atle Øi
Special Price kr 448,00 Spar kr 150,00 ( veil. pris kr 598,00 )
På lager Antall: 9994
SKU
1520424

Dette er en bok som lærer deg salg. Nybegynnere får oppskriften, og erfarne selgere får ny inspirasjon.

 

Vi er alle selgere. Om du skal selge et produkt, en tjeneste, en overbevisning eller deg selv som person, er du avhengig av at dine omgivelser kjøper budskapet ditt. Du skal lære deg å mestre salg, og du skal være stolt når du sier «jeg er en selger».

 

Boken gir deg en meny av konkret kunnskap du kan bruke både på jobb og i privatlivet. Dette er ikke en bok som trives i en bokhylle. Den skal være med deg i hverdagen og hjelpe deg til å nå dine mål. Boken dekker en lang rekke temaer som er nyttige for å gjøre nettopp deg til en god selger. Den tar blant annet opp temaer som hvilke spørsmål man skal stille, salgspsykologi, hvordan beherske small talk og ikke minst hvordan close salget. Dette og mye mer får du innsikt i og oversikt over i denne boken.

 

Det finnes mye nyttig kompetanse her i verden, men om du bare kunne valgt én ting å kunne for å gjøre en god karriere, burde salg være høyt på den listen. Suksess bygger alltid på godt innsalg. Det er vanskelig å få gjennomslag for noe som helst om man ikke klarer å selge inn sine ideer. Jeg er en selger er en god start på veien for å få oversikt over de verktøyene som trengs.

 

------

 

Atle Øi startet sin salgskarriere som dørselger som 12-åring og ble den gang kåret til beste selger i Oslo. Premien var en drømmetur til New York, og han ble allerede da bevisst mulighetene som lå i salg.

 

Etter utdannelse i økonomi og ledelse ble han salgssjef for et telefon­team, og gjennom hele sin karriere i mediebransjen, og noen år i idretten, har han jobbet som og med selgere. I 2015 tok han en coaching-utdannelse som ga en dypere forståelse av de psykologiske faktorene som styrer folks reaksjonsmønster.

 

I dag jobber Atle Øi som konsulent og rådgiver for ledere på flere nivåer. De seneste år har han jobbet på flere høyskoler, og underviser blant annet i markedsføring på Høyskolen Kristiania.

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464264
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Atle Øi
Release Year 2023

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Jeg er en selger
Hegnar Media Bokklubb © 2019