Hva var det jeg sa? II

Trygve Hegnar
Special Price kr 249,00 Spar kr 149,00 ( veil. pris kr 398,00 )
På lager Antall: 1869
SKU
1520351

Månedens bonusbok

Avbestillingsfrist: 5. oktober

 

Om å løpe og kjøpe bolig og andre økonomiske spørsmål

Denne boken er et utvalg av 750 av Trygve Hegnars ledere. Utvalget favner vidt, med temaer som spenner fra børs, politikk og næringsliv til kunst, kongefamilie og landbruk, og gir et godt bilde av hans virke som lederskribent. Boken gir en god innsikt i en lang rekke temaer. 

Han omtales som redaktør, utgiver, samfunnsdebattant og investor. Lederskribent er kanskje en like presis betegnelse. Hele 10.000 lederartikler har Trygve Hegnar skrevet siden starten i 1971, først i Kapital og siden i Finansavisen. Virksomheten er faktisk trappet opp de siste årene, et lite vitnes-byrd om virketrang utover det vanlige.

I forbindelse med Trygve Hegnars 60-årsdag i 2003 utga vi en samling med 600 av hans ledere i boken Hva var det jeg sa?. Boken solgte 15.000 eksemplarer. I forbindelse med hans 75 årsdag, utgav vi et utvalg av 750 ledere skrevet de siste 15 årene. Utvalget favner vidt, med temaer som spenner fra børs, politikk og næringsliv til kunst, kongefamilie og landbruk, og gir et godt bilde av hans virke som lederskribent. Her er de store sakene, de gjennom-gående linjene og de personlige kjepphestene – og ikke minst engasjementet og skrivegleden.

TRYGVE HEGNAR (født 1943) er en klassisk publisher. Han kombinerer det redaksjonelle og kommersielle ansvaret gjennom å være ansvarlig redaktør i både Kapital og Finansavisen og samtidig være administrerende direktør i Hegnar Media, der også Hegnar.no, InteriørMagasinet og Hegnar Medias bokforlag inngår. Gjennom Periscopus eier han dessuten blant annet ABC Startsiden, båtprodusenten Windy, Holmen Fjordhotell og eiendom. Av utdannelse er Trygve Hegnar sivil-økonom fra universitetet i Mannheim. Tids-skriftet Kapital etablerte han i mars 1971, etter to år som forsker på Transport-økonomisk institutt og ett år som direksjons-sekretær i Oslo Sporveier. Finansavisen så dagens lys i 1992, da han avsluttet et fireårig engasjement som toppsjef i cruiserederiet Norwegian Cruise Line. Trygve Hegnar er også styreleder i Hurtigruten og har tidligere vært det ved Ullevål sykehus.


Tidligere bøker av Trygve Hegnar:

·        Bytrafikk – håp eller kaos? Gyldendal 1971

·        Hvordan man unngår skatt Kapital’s Litteraturservice 1973

·        Kunst og kunstkjøp Kapital’s Litteraturservice 1977

·        Vebjørn Tandberg Gyldendal 1980

·        Hva var det jeg sa? Hegnar Media 2003

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271463526
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Trygve Hegnar
Release Year 2018

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Hva var det jeg sa? II
Hegnar Media Bokklubb © 2019