Eiendomsinvesteringer fra A-Å Ny utgave

Øystein Ringen-Vatnedalen
Special Price kr 523,00 Spar kr 175,00 ( veil. pris kr 698,00 )
På lager Antall: 6993
SKU
1520431

Din guide til verdiskapning i eiendomsmarkedet

Avbestillingsfrist: 21.november

 

Forord av Anders Buchardt, Carl Erik Krefting, Christian Ringnes og Torstein Tvenge

 

Eiendomsinvesteringer fra A til Å omhandler kunnskap om det som skal til for å lykkes som eiendomsinvestor og -utvikler. Den tilbyr en personlig guide til eiendomsinvesteringer, med vekt på bred bransjeinnsikt og faglig inspirasjon for deg som har ambisjoner innen eiendom.

 

Boken kan fint leses av både nybegynnere i feltet samt mer garvede investorer. Den kan også i stor grad leses uavhengig av konjunkturer og trender, da mye av innholdet har en universell karakter. Samtidig søker innholdet å utfordre deg til å reflektere rundt din egen rolle som investor, slik at lærdommen kan tilpasses din virkelighet.

 

Som leseren vil bli kjent med gjennom boken, rommer eiendomsinvesteringer et bredt spekter av kunnskaps- og ferdighetsområder – fra praktisk utleie til visjonær byutvikling, alt avhengig av format, potensial og tidsperspektiv ved investeringene. Både suksesskriterier og fallgruver gjennomgås, slik at du kan oppleve mer av det førstnevnte. Målet er å gjøre deg som leser boken til en aktsom aktør i dette landskapet, hvor du forstår hvordan delene i det større investeringsspillet fungerer sammen, og kan utarbeide din egen strategi for eiendomsinvesteringer.

 

Eiendomsinvestorene Anders Buchardt, Carl Erik Krefting, Christian Ringnes og Torstein Tvenge har bidratt til boken med hvert sitt forord. Deres personlige reiser i dette landskapet tjener utmerket som bakteppe for mange av bokens kapitler.

 

 

Øystein Ringen-Vatnedalen er eier av Senter for eiendomsfag, som er det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendoms­organisa­sjoner i Norge. Denne arbeidserfaringen har bragt ham i tett kontakt med en vesent­lig andel av private og offentlige eiendomsorganisasjoner, i deres søken etter oppdatert og praktisk eiendomskompetanse. Tidligere har Øystein hatt stillinger som kommersiell eiendomsutvikler i henholdsvis Forsvarsbygg, Skanska Bolig og Block Watne, i tillegg til en rolle som fagsjef i Tekna Samfunnsutviklerne.

 

Øystein er utdannet jordskiftekandidat fra NMBU, med en mastergrad i arealplanlegging. I tillegg har han en Executive Master of Business Administration i økonomisk styring og ledelse fra NHH, samt tilleggsstudier i by- og regionplanlegging fra USA. Han har tidligere tatt initiativ til flere lærebøker om eiendom, er ekstern sensor for masterstudenter som studerer eiendomsutvikling, samt har vært fast bidragsyter i tidsskriftet Kapital.

 

Mer informasjon

Mer informasjon
ISBN 9788271464332
Forlegger Hegnar Media
Språk Bokmål
Forfatter Øystein Ringen-Vatnedalen
Release Year 2023

Produktvurderinger

Write Your Own Review
Du vurderer:Eiendomsinvesteringer fra A-Å Ny utgave
Hegnar Media Bokklubb © 2019