Trading på 1-2-3

Special Price kr 179,00 Spar kr 300,00 ( veil. pris kr 479,00 )
På lager Antall: 99963
SKU
1520337
Strategier og metoder for suksessfull trading. 

Det er ikke enkelt å tjene penger på aksjer eller andre instrumenter. Du konkurrerer mot mange smarte mennesker. Og du vil også erfare at det er svært vanskelig å gjennomføre en plan når pengene dine er i spill! Derfor er bokens mål å gi deg konkrete tradingideer basert på enkle kvantitative og objektive analyser. Målet er å lære av historien og teste strategier basert på statistikk. Boken hjelper deg å lage dine egne strategier som du både forstår og tror på (og som du vet har fungert tidligere). Boken inneholder et tosifret antall strategier som du kan lære av.

Det er veldig vanskelig å trade uten en klar strategi og tanke rundt hvordan du skal ta de riktige posisjonene. De du kjøper fra og selger til har ofte både erfaring, rutine og en god tanke bak sine investeringer. Denne boken gjør at du også kan ligge litt i forkant.

Enten du er helt fersk trader eller har tradet en stund, vil du få en rekke konkrete tradingråd som du umiddelbart kan dra nytte av i hverdagen. En feil mindre vil være en svært lønnsom strategi.

Oddmund Grøtte, bokens forfatter, er investor. Han har tidligere skrevet Aksjekjøp og Daytrading og Opsjoner og Futures.
Mer informasjon
ISBN 9788271463441
Publisher Hegnar Media
Write Your Own Review
Du vurderer:Trading på 1-2-3
Hegnar Media Bokklubb © 2019