The Art of War - Sun Zis krigskunst

Oversatt og renskrevet av dr. Henning Hai Lee Yang
Special Price kr 129,00 Spar kr 250,00 ( veil. pris kr 379,00 )
På lager Antall: 99986
SKU
1520243
Kinas eldste og mest berømte verk om krigføring og militær administrasjon
The Art of War – Sun Zis Krigskunst, er Kinas eldste og mest berømte verk om krigføring og militær administrasjon. Krigføring og militær administrasjon handler nettopp om ledelse. Det gir oss mye visdom og lærdom om de kinesiske tradisjonene på disse områdene. Uansett hvem du er, og hvis ønsker å lære alle triksene, så må du bare lese og lære å bruke disse tesene til Sun Zi.

Alle som er ledere og har lyst til å bli enda bedre og suksessrike ledere bør ha en slik bok i bokhylla si. I tiilegg til alle disse 13 tesene til Sun Zi, har forfatteren av boken, dr. Henning Hai lee Yang, tatt med 36 nyttige stratagemer som kan anvendes i en hvilken som helst livssituasjon. Da gjenstår det bare å ønske dere god lesning!

Dr. Henning Hai Lee Yang er historie- og språkekspert og har gjort et fremragende arbeid med å formidle kunnskaper mel-lom Kina og Vesten. Han har skrevet en rekke interessante bøker, med denne The Art of War – Sun Zis krigskunst er det seksogåttiende boken hans. 16 av hans bøker er skrevet på engelsk og oversatt til mange andre språk, resten er skrevet for det norske markedet.

Dr. Henning Hai Lee Yang sitter som sjefredaktør for Jing Pao, og har vært der siden 2005. Jing Pao er det største samtidsmagasin i Kina med nesten 200 millioner kinesiske lesere. Han mener at The Art of War – Sun Zis krigskunst er et must for alle bokelskere.
Mer informasjon
ISBN 9788271463168
Forlag Hegnar Media
Språk Norsk
Av Oversatt og renskrevet av dr. Henning Hai Lee Yang
Utgivelseår No
Write Your Own Review
Du vurderer:The Art of War - Sun Zis krigskunst
Hegnar Media Bokklubb © 2019