Suksess i krisetider

Hermann Simon
Special Price kr 284,00 Spar kr 95,00 ( veil. pris kr 379,00 )
På lager Antall: 99993
SKU
1518353
Hermann Simon er Styreleder i konsulentfirmaet Simon-Kucher & Partners, som har kontorer i Europa, Asia og USA. Han er en ekspert på strategi, markedsføring og prising, og rådgir kunder og gir foredrag til forretningsorganisasjoner over hele verden. Før han begynte å jobbe som konsulent på heltid, var han professor i forretningsdrift og markedsføring ved Universitetene i Mainz og Bielefeld. Han har dessuten vært gjesteprofessor ved en rekke universiteter, inkludert Harvard Business School, London Business School, INSEAD, Keio University, Stanford og MIT. Simon har blitt kalt en av Europas mest innflytelsesrike tenkere innen ledelsesteori og har vært styremedlem i en rekke tidsskrifter, inkludert International Journal of Research in Marketing, Management Science og European Management Journal. I tillegg har han utgitt over 30 bøker, inkludert den globale bestselgeren Hidden Champions (1996), Power Pricing (1997), Manage for Profit, Not for Market Share (2006) og Hidden Champions of the 21st Century (2009).

33 Raske Løsninger for din bedrift – Suksess i krisetider

Hermann Simon

”Den nåværende krisen utgjør en helt ny opplevelse for dagens generasjon. . . . Aldri før har vi blitt konfrontert med en krise av slike proporsjoner. For første gang i våre liv er vi, etterkrigstidens barn, utfordret til å kjempe med all vår energi mot en sekulær krise. Denne boken gir selskaper, ledere og deres ansatte metoder for å oppnå suksess i krisetider. Å gjennomføre de 33 Raske Løsningene med fasthet og utholdenhet vil ikke fjerne krisen, men skaden vil garantert begrenses. Og dette kan utgjøre hele forskjellen mellom et selskaps undergang og dets overlevelse.”

- Fra Kapittel 9


Suksess i krisetider gir praktiske ideer og verktøy som en hver bedrift umiddelbart kan dra nytte av – for å overleve dagens situasjon og gjøre det bra i fremtiden.

33 Raske Løsninger inkluderer:

#1: Tilby utvidede garantier

#6: Aksepter byttehandler

#12: Styrk direktesalget

#15: Flytt stabsansatte til salgsavdelingen

#20: Reduser ditt volum

#22: Gi avslag i form av gratisprodukter, ikke priskutt

#31; Bli mer fleksibel

Og mye mye mer.

 
Mer informasjon
ISBN 9788271462529
Forlag Hegnar Media
Språk Bokmål
Av Hermann Simon
Utgivelseår 2011
Write Your Own Review
Du vurderer:Suksess i krisetider
Hegnar Media Bokklubb © 2019