Stressmestring - Bli den beste versjonen av deg selv

Special Price kr 291,00 Spar kr 98,00 ( veil. pris kr 389,00 )
På lager Antall: 99999
SKU
1520276
Det kan i nåtidens høytemposamfunn være en utfordring å finne balansen og føle at man mestrer hverdagen.

Avbestillingsfrist 1. juni
Stress er en for mange en stor barriere for gode prestasoner. Et viktig element i å være en god leder er å holde stressnivået under kontroll både hos seg selv og hos ansatte. Denne boken gir gode innspill til hvordan man kan mestre en stressende hverdag på en bedre måte.

For stort forventningspress fra alle kanter gjør at vi ledes rundt i manesjen av usynlige mentale plageånder som dårlig samvittighet og skyldfølelse. Når vi strever i hverdagen, handlingslammer det utfoldelsen og setter kjepper, i lykkehjulet. Et stresset menneske er ikke bare et menneske i ubalanse, men samtidig et menneske som har det vondt i arbeids- og privatlivet. 

Denne boken viser deg hvordan du knekker prestasjonskoden og bygger en sterk hverdagsselvtillit. Den inneholder verktøy til å senke pulsen og samtidig øke prestasjonene ved å bli mer fokusert, mer organisert, mer motivert samt dyktig på stressmestring.

Heidi Bjurquist er utdannet innen internasjonal handel, og har vært leder i en lang årrekke. Hun har de siste ti årene jobbet som rådgiver og coach for enkeltpersoner og arbeids-givere. Heidi har i samarbeid med Hegnar Media tidligere utgitt bøkene Modighetsmuskler og KarriereforeldreMer informasjon
ISBN 9788271463243
Forlag Hegnar Media
Av No
Utgivelseår No
Write Your Own Review
Du vurderer:Stressmestring - Bli den beste versjonen av deg selv
Hegnar Media Bokklubb © 2019