Slik overlever du teknostormen - strategi for teknologisk usikre tider

Nicklas Bergman
Special Price kr 149,00 Spar kr 290,00 ( veil. pris kr 439,00 )
På lager Antall: 99996
SKU
1520275
Det er ikke lenger et spørsmål om hva teknologien kan gjøre for oss, men hva vi tillater teknologien å gjøre.
Dette er boken som vil gi deg en god oversikt over morgendagens teknologier og hvordan de vil påvirke deg og selskapet du jobber i. Dette gir en særdeles uvurderlig innsikt for både for deg som er leder og har styreverv der du er med på å forme morgendagens virksomheter.

De stadig raskere teknologiske fremskrittene skaper en teknostorm 
som vil påvirke alle aspektene av forretningsdrift i fremtiden.
Grav dypt i denne boken, og du vil bli godt belønnet av Nicklas Bergmans kunnskaper om de kommende teknologiene som sannsynligvis vil ha den største effekten.

I et bokmarked overfylt av klisjéfylte anbefalinger legger Bergman frem sin ettertenksomme, spesielle visjon, og praktiske anbefalinger for ledere i privat og offentlig virksomhet som prøver å klare seg i en tid som kompliseres av raske teknologiske endringer, og prøver å skape en lønnsom, bærekraftig fremtid.

Amy Zalman, leder i World Future Society:
''Vi lever i en overdrivelsenes tid der «alt er i ferd med å forandre alt», særlig på teknologisektoren. Så dukker Nicklas Bergman opp, et ekstremt nysgjerrig svensk geni. Slik overlever du teknostormen er en elegant syntese av tidens megatrender og en upretensiøs håndbok som lar deg skjære igjennom tåkepratet og skape noe som er nyttig, og til og med har påvirkningskraft, i denne spennende tiden med teknologiske undere.
Magnus Lindkvist, fremtidsforsker og forfatter av The Attack of the Unexpected og When the Future Begins''

Denne banebrytende og visuelt anlagte boken gir et rammeverk for en forståelse av vår tids enorme tekno­logiske usikkerhet. Forfatteren, en seriegründer som ble investor i fremtidsteknologi, hevder at ved å kombinere nysgjerrighet og forståelse kan vi få kunnskap om og dra fordel av mulighetene som de kommende teknologiene byr på.

Denne boken gir et nytt perspektiv på det neste teknologi-paradigmet, et klart syn på megatrendene som former vår fremtid og en verktøykasse for å hanskes med den kommende teknologiske revolusjonen sett i et strategisk perspektiv. 

Steg for steg analyserer forfatteren de nye teknologiene, vurderer deres konsekvenser for næringslivet og foreslår tilpasninger til de nye, usikre omgivelsene. I tillegg legger han frem sin interessante innsikt i arbeidet til ledere i den svenske tabloidavisen Expressen, møbel­giganten IKEA, musikkaktøren Spotify og det ressurssterke dataselskapet Wolfram Research.Nicklas Bergman har vært seriegründer og tekno­logiinvestor i mer enn 20 år. Han har konsentrert 
seg hovedsakelig om næringsutvikling i fremvoksende markeder gjennom nesten 15 direkte og indirekte teknologiinvesteringer i områder som nettjenester, nanoteknologi, databehandling, nye materialer 
og ny mediekunst.
For et par år siden ble han lei av endeløse møter – med banker, advokater og styreledere – så han ryddet timeplanen og la ut på en reise for å forstå hvor teknologien fører oss, og om vi er klare for 
den kommende teknostormen. I dag deler han tiden sin mellom inves­teringer i eksisterende og ny teknologi, og holder foredrag og skriver om tekno­logiens fremtid. Nicklas er også skandinavisk representant i tankesmien TechCast Technology i Washington DC.Mer informasjon
ISBN 9788271463298
Forlag Hegnar Media
Av Nicklas Bergman
Utgivelseår 2016
Write Your Own Review
Du vurderer:Slik overlever du teknostormen - strategi for teknologisk usikre tider
Hegnar Media Bokklubb © 2019