Skal jeg bli i jobben?

Bright, Jim
Special Price kr 74,00 Spar kr 175,00 ( veil. pris kr 249,00 )
På lager Antall: 99998
SKU
1515047
Hvordan ta beslutningen om å bytte jobb
Å bytte jobb – eller ikke – kan bli avgjørende for din fremtidige karriere. Det er også en av de vanskeligste beslutningene å ta. Når er det ideelle tidspunktet for å slutte? Hvordan skiller du et bra tilbud fra – på lang sikt – et som er mye bedre? Er du klar for å bevege deg videre? Vil du bli lykkeligere av gresset på den andre siden? Denne boken skal hjelpe deg til å finne ut hva som skjer – og hva du skal gjøre med det.
Det er ikke noe poeng i å bekymre seg og lure på hva som kunne ha vært. Finn klarhet i problemene. Lær deg å evaluere deg selv og organisasjonen du er i, og lær hvordan du kan se at du har kommet så langt som mulig på et sted.
 
Skal jeg bli i jobben? vil utstyre deg med svarene til alle nøkkelspørsmålene:
– Kommer et jobbskifte for deg til å bli et steg opp på karrierestigen, eller vil det vise seg å bli et skritt til siden i stedet?
– Er dette riktig tidspunkt å flytte på seg?
– Er jobben din en blindvei, eller er det hos deg selv feilen ligger? Ville et skifte i karrieren gjøre noen forskjell på hvordan du har det?
– Hva om jeg tar feil beslutning? 
– Tenk om jeg ombestemmer meg?
– Sett at jeg brenner alle broer til min nåværende jobb hvor jeg har jobbet så hardt for å komme dit hvor jeg er i dag. Vil jeg angre?
– Er den nye jobben sikrere og mer lønnsom? Hvordan kan jeg vite disse tingene med så lite informasjon?
 
Denne boken hjelper deg til å finne ut hvor på karrierestigen du befinner deg, oppdage hva du føler i forhold til det veiskillet du har kommet til og til å ta beslutningen hvorvidt det er på tide å flytte på seg eller å jobbe seg videre oppover der du er.
Mer informasjon
ISBN 9788271461270
Forlag Hegnar Media
Språk Bokmål
Av Bright, Jim
Utgivelseår 2005
Write Your Own Review
Du vurderer:Skal jeg bli i jobben?
Hegnar Media Bokklubb © 2019