Rekrutterings- og intervjuteknikk

Ole I. Iversen
Special Price kr 262,00 Spar kr 87,00 ( veil. pris kr 349,00 )
På lager Antall: 99999
SKU
1520212

 

 

Om bruk av effektive rekrutteringsmetoder.

Det er en godt dokumentert sammenheng mellom bruk av gode rekrutteringsmetoder og økonomisk gevinst for en virksomhet. Denne boken gir en grunnleggende innføring i hvordan gode rekrutteringsprosesser kan gjennomføres. 

Innledningsvis behandler forfatteren ulike metoder i jobbanalysen for å sikre at man har en god kravspesifikasjon før man går i gang med selve rekrutteringsprosessen. Boken gir deretter en innføring i personlighet og evner som er sentrale elementer i vurderingen av om en person passer inn i en bestemt stilling. Selve utvelgelsesprosessen behandles grundig, og de mest brukte utvalgsmetodene gjennomgås detaljert. 

Introduksjon av nyansatte omtales spesielt, og det gis en rekke tips om hvordan man kan planlegge et godt introduksjonsprogram. 

Videre omtales de viktigste lovbestemmelsene en rekrutterer bør kjenne til. Forfatteren viser også en oversikt over DNV GL-sertifiserte tester. Avslutningsvis er det et kapittel med den mest relevante statistikken for dem som arbeider profesjonelt med rekruttering.

Boken dekker kompetansekravene i DNV GLs standard for rekrutteringspersonell. Boken er aktuell både for studenter, HR-konsulenter, rekrutteringskonsulenter og for linjeledere som ønsker å gjøre bedre ansettelser. 


Om forfatteren
Ole I. Iversen er partner og medgründer av konsulentselskapet Assessit AS. Til daglig arbeider han med lederutvikling og -utvelgelse samt gir råd til virksomheter innen strategisk HRM. Han er også tilsatt som førsteamanuensis II i organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI, hvor han blant annet underviser i rekruttering og intervjuteknikk samt bruk av psykologiske tester i arbeidslivet. Iversen har en doktorgrad fra Brunel University i England samt at han er cand.polit. med hovedfag i psykologi, ingeniør og bedriftsøkonom. Han har erfaring fra både privat og offentlig sektor, og har publisert flere bøker og artikler.

Mer informasjon
ISBN 9788245017670
Forlag Fagbokforlaget
Av Ole I. Iversen
Utgivelseår No
Write Your Own Review
Du vurderer:Rekrutterings- og intervjuteknikk
Hegnar Media Bokklubb © 2019