Permitteringer under og etter koronapandemien

Nicolay Skarning og Mari Verling
Special Price kr 448,00 Spar kr 150,00 ( veil. pris kr 598,00 )
På lager Antall: 9999
SKU
1520379

Avbestillingsfrist 11. august

PERMITTERING under og etter koronapandemien inneholder alt en arbeidsgiver trenger for å vurdere og iverksette permitteringer, med praktiske eksempler, protokoller og permitteringsvarsler.

Denne boken er laget for arbeidsgivere i forbindelse med alle spørsmål som er kommet opp i sammenheng med koronapandemien 2020, og med de endringer i regelverk og tolkninger som pandemien har medført. Formålet er å gi arbeidsgivere alt de trenger når de vurderer og iverksetter permitteringer. Boken er imidlertid også nyttig for ansatte og fagforeninger.

Forfatterne har lang erfaring med gjennomføring av permittering også i forbindelse med rettssaker, og boken inneholder råd om praktisk gjennomføring og tips. I tillegg er det beskrevet beste praksis i hvert kapittel.

Boken inneholder også utkast til informasjonsskriv til ansatte, protokoller med tillitsvalgte og permitteringsvarsel på både norsk og engelsk, samt meldeskriv til NAV.

Nicolay Skarning er tidligere advokat i NHO og er nå leder av Kvales arbeidsrettsavdeling. Han er en mye brukt foredragsholder om arbeidsrett, har prosedert en rekke arbeidsrettssaker i Høyesterett og Arbeidsretten, en sak for EFTA-domstolen i Luxembourg, og vant Holship-saken for Høyesterett i plenum i 2016, som ga ham diplom for «Årets advokatprestasjon» i 2017. Han har tilleggsutdannelse innen EU-rett og Konkurranserett fra King’s College University of London.

Mari Verling er fast advokat i Kvales arbeidsrettsavdeling, med erfaring fra EFTA-sekretariatet i Brussel. I tillegg til mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo har Mari en mastergrad (Master of Laws) fra Bond University med fokus på internasjonal kontraktsrett. Mari jobber spesialisert med arbeidsrett og holder jevnlig foredrag om sentrale arbeidsrettslige temaer.

Mer informasjon
ISBN 9788271463816
Publisher Hegnar Media
Language Bokmål
Author Nicolay Skarning og Mari Verling
Release Year 2020
Write Your Own Review
Du vurderer:Permitteringer under og etter koronapandemien
Hegnar Media Bokklubb © 2019