Opsjoner og futures - En praktisk innføring

Grøtte, Oddmund (for.)
Special Price kr 129,00 Spar kr 150,00 ( veil. pris kr 279,00 )
På lager Antall: 99979
SKU
1515058
Fra forfatteren av bestselgeren Aksjekjøp og daytrading - 60% RABATT
Opsjoner og futures er noe de fleste har hørt om, men som de færreste vet nok om. De fleste er fortrolige med å investere i aksjer, men svært få handler med opsjoner og futures. Med disse to instrumentene er det imidlertid mulig å tjene penger på alle retninger i markedet: opp, ned eller sidelengs. I tillegg kan opsjoner kombineres med aksjer for å skreddersy din risikoprofil. Du kan øke eller redusere risikoen betrakterlig ved å bruke disse instrumentene for seg selv eller i kombinasjon med verdipapirer. 

Denne boken gir deg en innføring i noen av mulighetene som finnes, og gir samtidig praktiske og enkle eksempler på de vanligste strategiene. Siden noen av strategiene har ubegrenset risiko (og gevinst-potensiale), er siste del av boken viet risiko. Denne boken vil hjelpe deg med å forstå og komme i gang med opsjons- og futureshandel.

«No one should ever invest in any market without first becoming educated as to that market's risks, opportunities, rules of trading, and terminology.» - Warren Buffett

Forfatteren, Oddmund Grøtte, er utdannet siviløkonom og driver med aksjetrading på heltid. Han har tidligere skrevet bestselgeren Aksjekjøp og daytrading, utgitt av Hegnar Media.
Mer informasjon
ISBN 9788271461027
Forlag Hegnar Media
Språk Bokmål
Av Grøtte, Oddmund (for.)
Utgivelseår 2003
Write Your Own Review
Du vurderer:Opsjoner og futures - En praktisk innføring
Hegnar Media Bokklubb © 2019