Hvordan velge vinneraksjer

Leo Gough
Special Price kr 25,00 Spar kr 364,00 ( veil. pris kr 389,00 )
På lager Antall: 99990
SKU
1517281
10 metoder for å slå markedet.
 
«En av de beste bøkene jeg noensinne har lest om det å investere i aksje-markedet.»

Christopher Gilchrist, redaktør av The IRS Report

«Lettfattelig og innsiktsfull – enhver intelligent person henger med i denne guiden, og komme seg minst på høyden med de beste av de profesjonelle pengeforvalterne.»

Dr. Peter Johnson, Saïd Business School, Universitetet i Oxford

Er din investeringsstrategi den rette for deg?

Kan du tjene mer penger?

Financial Times Guide:  Hvordan velge vinneraksjer hjelper deg med å finne den metoden for kjøp og salg av aksjer som vil fungere best for deg. Den vil hjelpe deg med å velge en strategi som passer til mengden tid og penger du har til rådighet, men også til dine overordnede mål og din innstilling til risiko og tap.

I denne svært grundig oppdaterte fjerdeutgaven av deres bestselgende inves-teringsklassiker, forklarer Richard Koch og Leo Gough 10 konkrete og velprøvde investeringsteknikker som du kan velge mellom. De beskriver de ulike taktikkene som er nødvendige under de rådende markedsforhold, og viser deg hvordan det kan være både gøy og lønnsomt å prøve å gjøre det bedre enn aksjemarkedet.

 

Financial Times Guide:  Hvordan velge vinneraksjer gir deg:

Overbevisende argumenter for hvorfor du bør forvalte din egen aksjeporte-følje
En quiz som hjelper deg med å finne ut hvilken type investor du er, og hvilken strategi som er  riktig for deg.
10 velprøvde taktikker for å velge vinneraksjer
Eksempler og forklaringer på suksesser og fiaskoer
 

Med de aller fleste ting vi kjøper – som biler, husvær og til og med lunsj, gjør vi en innsats for å treffe valg som vil passe vår livsstil, personlighet, lommebok og vårt behov. Så hvorfor skal aksjer være annerledes?

 

Denne boken viser deg hvordan du finner en investeringsmetode som virker for deg, og hvordan du holder deg til den – det styrker dine muligheter til å tjene gode penger i aksjemarkedet.

 

Uansett om du er nybegynner i investeringens verden eller allerede har tilegnet deg lang erfaring, vil denne boken ikke bare gjøre det mer lønnsomt for deg å være i aksjemarkedet – men også mer moro.

Richard Koch er forfatteren bak 15 kritikerroste bøker, deriblant The Financial Times Guide to Strategy og den bestselgende 80/20-trilogien – The 80/20 Principle,

The 80/20 Individual og Living the 80/20 Way.

 

I tillegg til å holde foredrag og opptre på radio, er han en svært vellykket gründer og investor. Blant hans investeringer finner vi Filofax, Belgo, Plymouth Gin, Capstone og for tiden også Betfair, verdens største veddemålsbørs. Koch var tidligere konsulent hos Boston Consulting Group, han har vært partner i Bain & Company, og grunnla LEK Consulting. Han er utdannet ved University of Pennsylvania og ved Oxford University.

 

Leo Gough har sin utdannelse fra Oxford University, og er forfatteren bak 23 bøker om personlig økonomi og investeringer. Blant disse finner vi 25 Investment Classics, The Citibank Guide to Building Personal Wealth, Trading the World’s Markets: Interviews with the Great Global Investors og How the Stock Market Really Works, nå i sin fjerde utgave.
Mer informasjon
ISBN 9788271462475
Publisher Hegnar Media
Language Bokmål
Author Leo Gough
Write Your Own Review
Du vurderer:Hvordan velge vinneraksjer
Hegnar Media Bokklubb © 2019