Hverdagsmakt

Elaine Eksvärd
Special Price kr 262,00 Spar kr 87,00 ( veil. pris kr 349,00 )
På lager Antall: 99999
SKU
1520170
Hovedbok APRIL: 

Ti strategier som gir og gjennomskuer makt.
Ta kontroll over hverdagen din:
Ønsker du å lære deg når stillhet gir mer innflytelse enn det sagte ord? Å kunne gjennomskue personer som på enkle måter får deg til å gjøre som de vil? Og ønsker du at andre ikke bare skal lytte til deg, men også gjøre som du vil? Makt handler ikke om tilfeldigheter. Det fins strategier som øker makten din over andre og som gir deg kontroll over hverdagen. Her kan du lære dem. Mange syns makt er et stygt ord, men samtidig er det noe mange ønsker seg. Mange ønsker seg makt, men få er åpne om at de streber etter den. Du skal derimot ikke skamme deg over at du vil ha makt – du trenger ikke å bli en diktator eller behandle folk dårlig for at de skal gjøre som du vil. Det er ingenting i veien med makt, så lenge den havner i rette hender.

I Elaine Eksvärds tidligere suksess, Hersketeknikk, presenterte hun en stygg vei til makten. I «Hverdagsmakt» får du ti nye maktstrategier som kommer til å bringe deg dit du vil.

«Lesetipset – Her er boken som avslører hvordan andre får meg til å gjøre det jeg ikke hadde tenkt å gjøre og kanskje ikke ønsker å gjøre. Boken som avslører at folk med autoritet er veldig gode på å huske navn, hvordan de får folk til å føle seg viktige, hvorfor det er like viktig å lytte godt som å prate riktig for å ta makten i sosiale relasjoner.» 
Expressen

«Nei, makt handler ikke bare om spisse albuer og renkespill for å nå dit man vil. Makt handler også om å gjennomskue andres hersketeknikker for å ta kontrollen selv, noe retorikkdronningen Eksvärd har full kontroll på.» 
Metro

«Hverdagsmakt er et lysende eksempel på en populærvitenskapelig tekst…både interessant og morsom…den er gjennomskuende godt forankret i hverdagen og situasjoner man kan relatere seg til, noe som gjør den interessant.» 
Dagensbok.com

Mer informasjon
ISBN 9788276912289
Forlag Adekvat
Av Elaine Eksvärd
Utgivelseår No
Write Your Own Review
Du vurderer:Hverdagsmakt
Hegnar Media Bokklubb © 2019