Hvem eier Norge?

kr 349,00
På lager Antall: 99999
SKU
8215009972
Eierskap og verdiskaping i et grenseløst næringsliv
Denne høyaktuelle boken gir deg for første gang en fullstendig kartlegging av eierskapet i norsk næringsliv. Ikke bare i de børsnoterte selskapene, men i mer enn 300 000 eierposter i over 150 000 bedrifter. Den viser hvilke eiere som skaper størst verdier - for seg selv og for samfunnet. Mange av de tradisjonelle oppfatningene om langsiktighet, utenlandske eiere, personlig eierskap og profesjonelle eiermiljøer avsløres som myter. På bakgrunn av sine funn gir forfatterne deg et enkelt rammeverk for hvordan eierne kan bidra til at bedriftene skaper høyere verdier.
Hvem eier Norge gir svar på sentrale spørsmål i debatten rundt næringslivspolitikken i Norge:

- Hva er markedsverdien til norsk næringsliv? - Er langsiktig eierskap viktig for næringslivet? - Hva skjer med verdiskapingen når utenlandske eiere tar over? - Hva kjennetegner godt eierskap? - Hva kan myndighetene gjøre for eierskapet i Norge? - Hvordan bør staten forvalte sitt eierskap for å skape størst verdier for samfunnet?

Boken kommenteres av Idar Kreutzer, Gerd-Liv Valla, Karen Helene og Jens Ulltveit-Moe, og Frode Strand Nilsen.

Boken er basert på et omfattende forskningsprosjekt, men er skrevet på en enkel og engasjerende måte. Hvem eier Norge er et must for alle eiere, styremedlemmer, investorer, politikere og andre som er opptatt av eierskap og verdiskaping.
Mer informasjon
Av No
Utgivelseår No
Write Your Own Review
Du vurderer:Hvem eier Norge?
Hegnar Media Bokklubb © 2019