Gründerens sjekklister

Robert Ashton
Special Price kr 45,00 Spar kr 344,00 ( veil. pris kr 389,00 )
På lager Antall: 99990
SKU
1514824
1000 tips om hvordan du starter og utvikler virksomheten din
Gründerens sjekklister gir deg utallige tips om alt fra å skape ideer og styre tiden til å rekruttere de riktige personene og motivere teamet ditt for å starte og utvikle en virksomhet. 
Alt du leser, er basert på faktiske erfaringer, slik at du kan lære hvordan andre gjorde det og unngå å gjøre feil første gangen. Alle som bidro til denne boken, ønsker at du skal lykkes slik de gjorde. Uansett hva som motiverer deg, eller hva målet ditt er, er denne bestselgeren din ultimate guide til suksess for virksomheten din. 

Du har altså etablert en virksomhet, eller direkte planlegger å gjøre det nå eller i fremtiden? Som gründer vil du få det mer travelt enn noensinne. Med så mange ting å ta hensyn til er det en skikkelig utfordring å ha kontrollen og være ett skritt foran. 

Gründerens sjekklister er svaret. Boken inneholder alt du trenger å vite og mer til. Den forteller deg hva du skal gjøre, selv om du ennå ikke vet hva som må gjøres! 

Det unike sjekklisteformatet er spesielt utviklet for travle mennesker som deg selv for å bidra til at du får tilgang til tips og råd så raskt som mulig. Og for å hjelpe deg med å ta enda flere snarveier inneholder boken også viktige forretningsmaler du kan tilpasse og bruke som dine egne, i tillegg finnes et kapittel som dekker mulighetene på nettet.
Mer informasjon
ISBN 9788271462000
Forlag Hegnar Media
Språk Bokmål
Av Robert Ashton
Utgivelseår 2008
Write Your Own Review
Du vurderer:Gründerens sjekklister
Hegnar Media Bokklubb © 2019