Essensen av business

Jacob Schram
Special Price kr 298,00 Spar kr 100,00 ( veil. pris kr 398,00 )
Ikke på lager
SKU
1520335
Europa-sjefen for Circle K – Jacob Schram – med ny, gedigen bok!


«Det finnes ingen fasit på ledelse, slik jeg ser det. Ledelse er noe som er sterkt knyttet til personen som leder. Ledelse handler både om fag og personlighet.» Jacob Schram om sin egen bok.

Forfatter Jacob Schram har erfaring som leder fra McKinsey & Company, McDonald´s, Statoil Fuel & Retail, Alimentation Couche-Tard og Circle K.

Jacob Schram (f. 1962 i Bærum) er utdannet Master of Science in Economics fra Handelshøyskolen i København (1989). Schram er i dag Europasjef (GPE) i Circle K Europe.

E R F A R I N G S B A S E R T L E D E L S E

«Med nærmere 30 års erfaring fra noen av verdens største selskaper; McKinsey & Company, McDonald´s Statoil Fuel & Retail, Alimentation Couche-Tard og Circle K, vet jeg at kjernen i all forretningsdrift er å skape resultater! Sunne bedrifter skaper resultater over tid. Men hvordan?

Det finnes ingen fasit på ledelse, slik jeg ser det. Ledelse er noe som er sterkt knyttet til personen som leder. Ledelse handler både om fag og personlighet. I tillegg tror jeg de fleste ledere kan være tjent med å jobbe innenfor et rammeverk.»

Schrams rammeverk består av følgende fem elementer:

• Å skape resultater. Det er kjernen i all forretningsvirksomhet.

• Strategi, som handler om å stake ut en retning.

• Gjennomføring, som handler om å få de riktige tingene til å skje.

• Medarbeidere, som betyr at man må skape entusiasme og sørge for den enkeltes utvikling.

• Lederskap, som innebærer å forenkle og kommunisere helt fra styrerom til personen som jobber med kunden.

Essensen av business er en samling av Schrams erfaringer, historier, presentasjoner, modeller, foredrag og praktiske verktøy. Det er blitt en gedigen inspirasjonsbok!

DETTE ER BOKEN FOR ledere, mellomledere og studenter!

Sagt om boken/på omslaget:

«Boken er meget interessant ? litt som et smørgårdsbord ? noe for alle. Jeg anbefaler ledere på alle nivåer som står foran en endringsreise, å lese boken som en inspirasjonskilde.» TORE HYRHOLT, Director McKinsey & Company

«En drivende, praktisk og personlig bok om ledelse. Jeg er sikker på at Essensen av business vil inspirere både erfarne og mindre erfarne ledere.» HELGE LUND, rådgiver Clayton, Dubilier & Rice (CD&R)

«Boken er personlig og til tider som en roman jeg ikke kunne legge fra meg. Dette burde være obligatorisk lesning for ledere og potensielle ledere.» VIBEKE HAMMER MADSEN, Adm. dir. Virke Hovedorganisasjonen

«I Essensen av business gir Jacob Schram oss en imponerende oppsummering av sine erfaringer som leder og dokumenterer hvorfor ´Retail means Detail´. Bokas mange konkrete eksempler gjør at hans historie og ledelsesfilosofi blir både nyttig, stimulerende og lett tilgjengelig lesning, også for dem som ikke har sitt virke i detaljistbransjen.» BIRGER MAGNUS, Chair of Boards

«Denne boken er rettet spesielt mot gründere og bedriftsledere. Den er godt skrevet og gir grunnleggende prinsipper om god ledelse. Boken er en god referanseguide og kan brukes av masterstudenter over hele verden.» ALAIN BOUCHARD, styreformann og grunnlegger av Alimentation Couche-Tard, Canada

Mer informasjon
ISBN 9788280713223
Publisher Dinamo Forlag
Author Jacob Schram
Write Your Own Review
Du vurderer:Essensen av business
Hegnar Media Bokklubb © 2019