Endringsledelse

Randi Næss
Special Price kr 284,00 Spar kr 95,00 ( veil. pris kr 379,00 )
På lager Antall: 99999
SKU
1520213
Bli en bærekraftig endringsleder
Forvent omstilling. Få endringskompetansen du trenger for å lede og stå i endring – på jobb og privat. Få innsikt i hvordan du leverer mer med mindre ressurser, går den ekstra milen og samtidig overlever som menneske. Velvære på alles bunnlinjer – hos menneskene, bedriften og planeten – bør være et tidsmessig overordnet mål.

Dagens arbeidsliv fremstår med forsterket krav til effektivitet, forenkling, forbedring og omstilling. Hver enkelt leder utfordres med det til å ta et større personlig ansvar for hvordan de leder og lever sitt liv på en bærekraftig måte. Alternativet kan være sykdom, overvekt, tomhet eller utbrenthet. Et liv på autopilot uten glede og mening kan ta deg til en tilfeldig parkeringsplass, kanskje ut av arbeidslivet. De indirekte kostnadene for individet, bedriften og samfunnet er utvilsomt store. Det er neppe målet for noen.

Boken bidrar til at du lykkes som endringsleder. Den gir inspirasjon til strategier for langsiktig vekst og utvikling. Boken underbygger en lang karriere med kraft, energi og tilstedeværelse. Balansert livsstil introduseres som en bærekraftig strategi til lederskap, sunnere kropp, sunnere sinn, sunnere hjem og familie, sunnere økonomi og sunnere samfunn. God helse er grunnleggende for å lykkes på alle livsområder. Mange ønsker en livsstilsendring. Fremtidens kompetente medarbeidere er opptatt av helse, bruk av fritid og selvrealisering. Dette stiller krav til arbeidsgivere og til lederskapet.

Du gis perspektiver på hva suksess er. Med bedre forståelse av sammenhengene, og flere og bredere perspektiver, gis du forutsetninger for å ta mer bevisste valg. Få inspirasjon til å lede klokt og beslutte riktig, til å leve mer, til å utvikle din energistrategi og ditt handlingsprogram. Samlet vil boken gi deg grunnlag for profesjonell og personlig vekst. Lykke til som endringsleder!

Boken henvender seg spesielt til unge ledere, men alle med interesse for lederskap vil finne inspirasjon og verdi i å lese boken.
Mer informasjon
ISBN 9788271463144
Forlag Hegnar Media
Av Randi Næss
Utgivelseår No
Write Your Own Review
Du vurderer:Endringsledelse
Hegnar Media Bokklubb © 2019