Bokpakke Donald Trump: "Tenk som en milliardær" og "Slik blir man rik"

Donald J. Trump
Special Price kr 498,00 Spar kr 200,00 ( veil. pris kr 698,00 )
På lager Antall: 99999
SKU
1520304
 Nyutgivelser av Trumps bøker.

Avbestillingsfrist: 29. september

Donald Trump kan med en viss sannsynlighet ende opp som USAs neste president. Vi har derfor valgt å relansere hans tidligere bøker "Slik blir du rik" og "Tenk som en milliardær" i en bokpakke. Hans bøker gir en innsikt i hans tanker, tips og ideer.

Her finner du sentrale råd om eiendomsinvesteringer - alt fra å forholde seg til meglere til oppussing, taksering, kjøp og salg og å skaffe lån. Trump viser hvordan man kutter kostnader, avgjør hvor høy risiko man skal satse på i investeringer, og hvordan man får en balansert portefølje. Han vil også lære deg hvordan man imponerer, korrigerer eller kritiserer folk på en effektiv måte, og dessuten hvordan du vet om vennene dine er lojale eller ikke. Alt du trenger for å få et forsprang.

Og når du har tjent pengene, må du også lære å bruke dem. Trump gir deg en innføring i livets goder som dekker alt fra vin og golfkøller til forlovelsesringer. Prøv ut milliardærenes livsstil og handlevaner. Selv om du ikke er styrtrik, har du fortsatt råd til mye luksus.

DONALD J. TRUMP er selve personifiseringen av den amerikanske drømmen. Han setter stadig nye standarder mens han utvider interessene sine innenfor eiendom, kasinovirksomhet, sport og underholdning. I tillegg til The Apprentice deler Trump og fjernsynsselskapet NBC rettighetene til de tre største skjønnhetskonkurransene i verden. Slik blir man rik:

I flere år har Donald Trump blitt spurt om og oppfordret til å skrive bok om sitt forretningsområde, men det var ikke før NBC og Mark Burnett ville ha ham til å være med i The Apprentice at han skjønte hvor sultne folk er på å lære hvordan man blir rik og hvordan business i stort format fungerer. I Slik blir man rik deler «The Donald» sin visdom med deg, og gir gode råd for hvordan du skal drive en vellykket bedrift.


Kanskje med unntak av nysgjerrigheten rundt håret hans, er «Hvordan blir man rik?» det spørsmålet Donald Trump får oftest. I disse bøkene  forteller han deg om sin suksess på eiendomsmarkedet, bakgrunnen for den, om menneskene og situasjonene som har bidratt til å påvirke til karriereoppturer og - nedturer - og om familie, golf og sin sans for det estetisk vakre i alle former og utgaver.

Så i henhold til Donald Trumps forretningsregel #2, vær kortfattet, rask og direkte, tilbyr han deg innsikt i hvordan du skal: - investere smart - imponere sjefen og få lønnspålegg - drive en vellykket bedrift - ansette, motivere og si opp ansatte - forhandle om alt og hva som helst - opprettholde kvaliteten på merket ditt - tenke stort og leve flott

«Penger er ikke et mål i seg selv, men det er iblant den mest effektive måten å realisere drømmene våre på. Så hvis du har store drømmer, og du søker etter å gjennomføre dem, er dette boken for deg. - Donald J. Trump

Trumps bøker ble første gang utgitt i 2005 og 2006 og er en relansering av disse.
Mer informasjon
ISBN 9788271463342
Forlag Hegnar Media
Av Donald J. Trump
Utgivelseår No
Write Your Own Review
Du vurderer:Bokpakke Donald Trump: "Tenk som en milliardær" og "Slik blir man rik"
Hegnar Media Bokklubb © 2019