Aksjeanalyse på 1-2-3

Ole Thoresen
Special Price kr 284,00 Spar kr 95,00 ( veil. pris kr 379,00 )
Ikke på lager
SKU
1519553
Folk flest har en hektisk hverdag med jobb, familie, venner og andre aktiviteter, og de har ikke mye tid tilgjengelig for å vurdere investeringsmuligheter. Dessuten har de færreste nødvendig utdannelse og erfaring til å gjøre kompliserte analyser for egeninvesteringer. Likevel ønsker folk flest å få en høy avkastning på sparepengene.Rådet fra mange eksperter er at man bør plassere pengene i fond. Men Warren Buffett og George Soros ble ikke blant verdens rikeste menn ved å plassere pengene i fond med gjennomsnittlig avkastning og høy kommisjon. Folk flest trenger derfor et enkelt og lite tidkrevende system for sine investeringer.

Denne boken viser hvordan vanlige folk kan sette sammen en aksjeportefølje med stor oppside og akseptabel risiko i løpet av en uke, og dessuten avveie andre investeringsmuligheter.

Metodikken, verktøyene og prinsippene som presenteres er uhyre enkle med mange praktiske analyseeksempler, og enhver person med god allmennkunnskap vil raskt kunne ta i bruk systemet til egne investeringer. Boken inkluderer en reell analyse av 100 selskaper som ender opp i en portefølje med 10 sterkt undervurderte aksjer av høy kvalitet, og analysejobben gjøres i løpet av kun 25 timer. Boken presenterer de viktigste aspektene for analyse av makroøkonomi, bransjer, selskapsspesifikke faktorer, verdsettelse, markedspsykologi og andre investeringsforhold. Dessuten gis det en grunnleggende introduksjon til porteføljestyring og avveining mellom ulike klasser av investeringer. Denne boken viser også matematisk hvordan man kan bli ikke bare aksjemillionærer, men potensielt aksjemilliardærer. Dette er aksjeboken for folk flest!

Om forfatteren:
Ole Thoresen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med bred erfaring innen finans. Han har jobbet for flere ledende finansselskaper, blant annet DnB Markets og Handelsbanken Markets i Norge, Grupo Santander i Spania og KMPG Corporate Finance i London. Han er i dag forvalter av egne midler, og han er også forfatter av suksessbøkene Verdsettelse av aksjer, som nå selges i andre utgave, og Markedspsykologi.
Mer informasjon
ISBN 9788271462789
Publisher Hegnar Media
Language Bokmål
Author Ole Thoresen
Release Year 2012
Write Your Own Review
Du vurderer:Aksjeanalyse på 1-2-3
Hegnar Media Bokklubb © 2019