100 gode forretningsideer

Jeremy Kourdi
Special Price kr 129,00 Spar kr 240,00 ( veil. pris kr 369,00 )
På lager Antall: 99998
SKU
1515952
Ideer kan inspirere hvem som helst til å starte sitt eget firma eller forbedre et eksisterende. Er du på utkikk etter en god idé eller inspirasjon til å starte en ny virksomhet eller ekspandere den du allerede har? Denne boken inneholder 100 gode forretningsideer hentet fra verdens beste selskaper.

Ideer er en drivkraft for personer og firmaer som ønsker å skape verdier og suksess. Ja, ideenes kraft kan være enda sterkere enn pengenes. Én enkel idé kan være det som skal til for å skape bevegelse i markedet, inspirere kolleger og ansatte, og fange kundenes hjerte og fantasi. Denne boken kan være dette som skal til. Hver idé blir konsist og presist beskrevet, og blir fulgt opp av råd om hvordan en slik idé kan anvendes på leserens egen forretningssiuasjon. En enkel, men potensielt virkningsfull bok for alle som vil ha ny inspirasjon og noe som virkelig gjør en forskjell.
 
Jeremy Kourdi har gjort det svært godt som forfatter og forretningsrådgiver. I løpet av sin karriere har han jobbet med Economist Group, HSBC, London Business School, IMD og The Chartered Management Institute.
Mer informasjon
ISBN 9788271462123
Forlag Hegnar Media
Språk Bokhandel
Av Jeremy Kourdi
Utgivelseår 2009
Write Your Own Review
Du vurderer:100 gode forretningsideer
Hegnar Media Bokklubb © 2019